Interiørshopping tips=)

Etter spørsmål om hvor jeg kjøper ting, tenkte jeg å lage et tips innlegg om interiørshopping. Interiør kan være ganske så dyrt, ihvertfall hvis man hele tiden skal gå etter merkene. Det er jo så mye fint der ute, og mye og velge i. Selv er jeg veldig glad i Villapaprika sin butikk, Home and Cottage, Riviera Maison og Living. En leverandør jeg er veldig glad i er Lama, de har mye fint de=) Men enkelte ting som selges kan være ganske så dyrt, og da er det lurt å ta seg en titt rundt om=)

Kurver i interøret er veldig in, og det kan brukes til så mangt. Riviera Maison synte jeg har mye fint der, men kan fort bli dyrt. Jeg har sett at skeidar har fått inn mye kurvprodukter som ligner på rm sine. Bla annet denne til å ha blader i er i fra skeidar. 

Denne avlange kurven fra riviera syntes jeg er stilig=) Men på skeidar har de en som er veldig lik denne. Husker ikke helt prisene på denne serien til skeidar, men vil tippe det er litt rimeligere. Og uansett så er det billigere å kjøpe der enn å bestille fra riviera på nett pga frakt, om du ikke har riviera i nærheten da.

  

Denne kurven fra rm som jeg har på kjøkkenet er jeg veldig glad i. Den koster 429kr på nettsiden, men om du bor i nærheten av jessheim kan du få den for 300kr på belle maison der. Den kostet hvertfall det der da jeg kjøpte den i vinter. Men skeidar har også en kurv som denne i samme stil. 

Puter, puter, puter kan man få nok av det? hehe. Jeg er glad i puter og da gjerne å blande litt. Jeg liker å bruke dun som innerputer, da jeg syntes at det blir finest. Jeg har slike innerputer i alle mine, og de kjøper jeg på H&M sine nettsider. Lama putetrekk får du hos villapaprika og home and cottage. Har også sett det i blomsterbutikker, men da er de gjerne dyrere. HC har innimellom 3 for 2 på puter, så det lønner seg å følge med der. Lin putetrekk er det mange som vil ha om dagen. Jeg har to beige linputetrekk, og de har jeg kjøpt på kremmehuset. Den ene beige puta ser du på bildet til høyre for den svarte.

Glam puter er noe mange vil ha om dagen. I interiørbutikker koster de skjorta, gjerne 1000kr + for et trekk. Dyyrt spør du meg. Men går du på skeidar får du det myye billigere. Kremmerhuset har også fått inn slike glam puter nå. Men det lønner seg nok å være rask for de går nok fort. 

Store gode pledd vil mange ha, og da gjerne strikkapledd, pelspledd osv. Disse to pleddene under her er ikke fra Lama til 1300kr stykke, men fra Ikea til 249kr stykke. De er kjempefine. Da det kommer til pelspledd har jeg kjøpt mine på kid, og det er det lurt å gjøre rundt juletider da de gjerne har tilbud på de til 199kr. Ellers har de innimellom 40% osv på hele butikken, da lønner det seg å slå til hos kid=)

 

Disse skjellampene er å se i mange interiørbutikker. De kommer i 3, 4 og 5 lags. De er ganske dyre hvis du kjøper de i interiørbutikker. Men bestiller du de på Visitme.no er de flere 100kr billigere, og de har rask levering om de har de på lager.(fikk min på under en uke)  Det følger ikke med pæreoppsett, men det kan du få til 49kr på Clas ohlson. Det er heller ikke noe du trenger å kjøpe i interiørbutikker. 

 

Så er vi tilbake i Riviera sin butikk. De har såå mye fint altså. Noe jeg har hatt lyst på lenge er en slik lampe. Meen 1300kr for bare foten er for dyrt altså. 

 

Så jeg kjøpte denne på Living til 249kr for lampefoten, og 99kr for skjermen. Helt lik er den ikke, men en god nr to=) 

 

Snart er det jul, og i fjor var disse sølv reinsdyrene veldig populære. Om de også blir det i år også aner jeg ikke. Men om de nå skulle bli det så bør dere følge med hos nille. Jeg kjøpte min der i fjor for tja var det 59kr? Eller litt mer? Uansett billig var den hvertfall=) Skinnbretter er i fra halvorbakke, og koster noen 100 lapper. På home and cottage har de stilige runde mørke trebrett i forskjellige str. De koster 79kr, 99kr og den største husker jeg ikke. Jeg har et slikt trebrett i gangen, så det er jo en god nr 2 mulighet hvis du ønsker et rundt stilig brett=)

Hotellputer vil mange ha. De kan og fort koste litt. Jeg har kjøpt mine på kid, tror de koster 349kr stykke. De er fantastisk gode, og jeg skal ha nye da disse er oppbrukt. Det er mulig det har noe å si på kvaliteten på disse kontra for eksempel home and cottage sine, men jeg syntes disse er veldig gode. Har hatt de et par år nå, og skal ikke byttes ut med nye ennå akkurat.

 

Så disse berømte peace og dødningshode smykkene. De kan fort koste mye. Jeg kjøpte dødningshoder, peace og smykketråd på panduro. Kostet ikke mye akkurat. Så har jeg bare klippet over armbånd jeg hadde fra før, og pærlet på nytt ved å tilføye et dødningshode eller peace. Myye billigere enn å kjøpe ferdig=) 

I en periode skulle "alle" ha pappelina? (eller hva det het) tepper. Disse også kostet litt. Jeg fikk tak i et som ligner de på europris til 249kr. Living selger også noe lignende til samme pris.

 

Ååå durance. Jeg elsker lukten av durance produktene. Du får de hos villapaprika, home and cottage, dorothea og zanz blandt annet. Helt sikkert også flere butikker. Men her om dagen så jeg faktisk lavedel såpe hos nille, håndsåpe flasker til å ha på badet. De lignet veldig på noen flasker som Home and Cottage selger.  

Strikke lykter er in. Mange lager disse selv om dagen. Heldig de som kan det=) Denne er fra Villapaprika, men kan også kjøpes hod Hc som jeg vet om. Dette kommer det mer og mer av rundtom nå. Kremmerhuset, nille og flere andre har strikkelykter om dagen. Så det er lurt og titte rundt=) Ellers er ikke denne minste lykten til halvor bakke så veldig dyr, (syntes jeg) den koster 199kr hos hc.

 

Håper du fikk noen tips ut av dette? Er det noe du lurer på er det bare å spørre=)

Mulig jeg har glemt å ta med noe her, og det vil jeg sikkert komme på akkurat da innlegget er postet. hehe.  Men nå er jeg såå trøtt, så nå må jeg bare sove gitt.  

Ha en god natt alle sammen=) 

9 kommentarer

ewymarie

26.10.2012 kl.23:41

Slike store hotellputer er så kos. Hvor er dine i fra?

lifeofsunny

27.10.2012 kl.00:39

ewymarie: Ja det er det=) mine er fra kid, elsker de. Akkurat postet et innlegg om det faktisk. Et tips innlegg=)

lifeofsunny

27.10.2012 kl.00:40

ewymarie: haha ser jo nå at det var under det innlegget du spurte=) litt trøtt ja, men er i fra kid=)

villasostrene

27.10.2012 kl.13:13

Så mange bra forslag du kom med!! Å noen av de skal jeg ta med meg ;)

ellenbeate

27.10.2012 kl.13:43

Mange flotte produkter. Et koselig hjem har du :) ! Ha en super flott lørdag !

Katrine

28.10.2012 kl.13:04

Så flink du er :) Du har virkelig gjort deg flid :D Tusen takk<3 Ha en alletiders søndag. Klemmer

lifeofsunny

28.10.2012 kl.13:50

Katrine: Takk for det=) Ha en strålende søndag=)

Lillian

31.10.2012 kl.18:44

Så mange fine tips og råd!:) Er engi med deg, smart å sjekke litt irundt før man kjøper det første og beste man finner!;)

Tusen takk:)

lifeofsunny

31.10.2012 kl.23:15

Lillian: Så koselig du syntes det=) ja det er lurt å sjekke litt først.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

29, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits