På vei i posten til meg=)

Lite blogging om dagen, (ikke at det var noe nytt) men sommeren startet ikke slik vi hadde planlagt. En ting er at det bøtter ned med regn, men eldstemann ble syk. Så vi startet ferien med et lite opphold på sykehuset, vi har også vært der i dag. Heldighvis slapp vi å bli lagt inn med han i dag. 

Vi skal tilbake igjen i begynnelsen av aug, da blir vi satt opp til operasjon. Han har vært mye dårlig, så det er bra de gjør dette nå. Kjedelig å måtte gå igjennom det, men da blir vi ferdig med det, og kan ta i mot vinteren mye lettere=) Håper jeg.

Uansett til stross for sykdom og regn, så har jeg fått malt rommet til lillebror litt innimellom. Det er ferdig malt nå, men det må litt priking til før ting kan komme på plass igjen. 

Shopping på nett har det også blitt. (bombe, hehe) Jeg venter nå på 3 ting fra villapaprika: Krukke fra Thg, to lyseblå brikker, og en thg ramme. Jeg har også bestillt meg en kiste fra Riviera Maison (den minste str) 

 

Vi liiker pakker i posten. hehe. Vel jeg må skjerpe shoppingen litt snart, blir alt for mye av det. Men inteiør er liksom aldri noe jeg får nok av altså=)

Nå skal jeg nyte denne øsepøseregnkvelden med husarbeid. Yes, akkurat slik vi liker å bruke fredagskvelden eller... ikke. Men det må gjøres, så da er det bare å lette på rumpa å sette i gang.

Ha en strålende kveld=) 

3 kommentarer

hjemogkjerlighet

14.07.2012 kl.05:19

Så mange flotte ting du har bestilt. Tror jeg må inn å kikke litt selv for de lyseblå brikkene var lekre :-)
Så gøy med noe nytt da :) Blir nok topp ! God helg :)

lifeofsunny

14.07.2012 kl.22:39

hjemogkjerlighet: Ja det er farlig mye fint i den butikken.=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits