Bli med en tur ut på trappen.

Til tross for været så måtte jeg bare ut å ta noen bilder til dere=) Vi begynner å bli ferdig ute nå, men det er fortsatt litt igjen å male. Det er ikke så lett da det "bare" regner om dagen. Men slik er det, og litt regn trenger man jo.

Vi mangler å male rundt noen vinduer, karmer og rekkverket. Litt beising av trapp og benk på terrassen gjenstår også. Uansett så klarte ikke jeg vente med pynten. hehe. Mannen og jeg var på plantasjen rett før helgen, og da ble det kjøpt inn nye potter, blomster og div. Alltid gøy med noe nytt. Og i løped av de 5 årene vi har bodd her hadde vi ikke kjøpt inn noe spesielt til trappen, men det ble gjort da jeg så disse pottene.

De er i fra plantasjen og prisen var ikke så ille heller, 249kr for den store og 199kr for den lille. Kransen på døren er også ny, den er i fra en lokal blomsterbutikk her vi bor. Blomstene i år ble hvite og lilla. Jeg syntes det kan være litt vanskelig å finne ting som passer til dette røde rekkehuset vi bor i. Så i år prøvde jeg meg på lilla, syntes ikke det ble så værst egentlig=)

Huset er som sagt ikke helt klargjort utenpå. Men pynten måtte frem, så her kommer litt bilder=)

 

 

Jeg har også i det siste hentet flere pakker fra butikken til Camilla. (villapaprika) Love that shop, hihi. Uansett, dere skal få se hvordan det har blitt her etterhvert. Stuen begynner å komme seg nå=)

 

Alltid spennende med pakker selv om man vet hva det er. Foreløbig er det en pakke til jeg venter på som er litt forsinket. De er tomme fra varen i butikken, men den som venter osv. Gleder meg til den kommer hvertfall=) 

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og møte ei venninne på kafe, det blir koselig.

Ha en strålende mandag=) 

6 kommentarer

Husmortips

25.06.2012 kl.12:46

Mange fine blomster her :-D Likte den kransen veldig godt.. :-)

liveb

25.06.2012 kl.12:50

Fin blogg :)

Inga Pernille

25.06.2012 kl.13:18

Det er så fint med blomster! Det er utrolig hvilken forskjell det gjør. Når en har det sånn på trappen føler man seg mer velkommen til huset! Fin blogg! Kommentar tilbake?

Turbo Heidi

25.06.2012 kl.13:59

Nydelig :) Var faktisk sånn at eg følte for å besøke deg :) Følte meg så velkommen :)

Fin blogg ;)

velkommenhit

25.06.2012 kl.22:20

Så fint du har pyntet på trappa - blomster både ute og inne skaper stemning. Har også handlet hos Villa Paprika - liker den butikken :)

Tonje

27.06.2012 kl.23:05

Veldig fint! Gleder meg til å se hva du har kjøpt! Har selv også handlet masse hos Villa Paprika i det siste,Så utrolig masse fint altså!

Ha en nydelig kveld!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits