BLI EN IXUS VIP BLOGGER.

Canon leter etter 5 bloggere som ønsker å teste ut det nye WIFI kameraet sitt. Tenkt å få lov til det? Ja takk sier nå jeg. Mitt kamerea som jeg bruker er ikke akkurat det nyeste. Jeg har et Canon IXUS 75, og skulle gjerne oppgradert den ja. Jeg bruker egentlig ganske lang tid på å ta bilder med det, og bildene blir ofte dårlig. Men det funker, så foreløbig har jeg ikke kjøpt noe nytt. Et skikkelig kamera er ikke billig. 

Dette nye kameraet til Canon har tråløs opplastning, så lettvindt da=) Det må være en drøm og bruke et slikt kamera da man er blogger. Det hadde nok blitt mange flere innlegg fra denne kanten med et slikt Kamera. Det er mye som kommer til å skje her fremover, og da blir det også mye å ta bilder av. Det blir maling, oppussing og div andre ting som kommer til å skje.

Så et slikt kamera ville kommet meg til stor nytte. Og mannen hadde sikkert testet ut alle knappene på det før jeg hadde fått sett det, hehe. Han elsker å teste ut slike ting, og ikke minst ta bilder. Dette er noe hele familien hadde hatt bruk for. 

Så jeg krysser fingrene for at jeg blir en av de som får lov til å teste ut dette i sommer=) Bare se så stilig det er:

 

S 510HS er et utrolig stilig lite kamera med Wi-Fi for enkel deling, 12x optisk zoom, problemfri betjening via berøringsskjerm og HS system som gir imponerende bilder og filmer i full HD, selv i dårlig lys. 

Bli en IXUS VIP-blogger
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits