Peace og dødninsghode smykker - et lite tips=)

Som sikkert mange har fått med seg er dette veldig in om dagen, og selv har jeg fått litt dilla. hehe. Prisen på slike smykker varierer veldig fra butikk til butikk, noen steder ganske så dyre.

Disse to armbåndene bestilte jeg fra Villapaprika, 129kr stykke. Jeg syntes fargen var så fin, så måtte bare ha de=) Prisen var ikke så værst heller, det billigste jeg har sett. Ellers har jeg bare sett slike til 299kr og oppover. 

Da disse kom i posten ga det mersmak. Så da duret jeg en dag til paduro og kjøpte smykketråd, peace og dødningshoder. Jeg kjøpte også to remser med pærler. Mye billigere enn å kjøpe de ferdig=) Jeg rotet også litt i smykkene jeg hadde fra før og fant noe jeg hadde kjøpt på H&M for lenge siden som kunne brukes.

Så er det bare å klippe over de gamle armbåndene, og helle de i en kopp.

 

Så perles det på nytt, og settes på det merket man vil ha. 

Da ungene så hva jeg holdt på med, ville de også ha. De syntes dødningshodene var så kule. Så da var det bare å grave litt mer i smykkene for å se om jeg hadde noe guttete liggende. Det eneste jeg fant da var disse trepærlene. Jeg tenker at jeg kanskje skal kjøpe noen litt tøffe trepærler på panduro til de en dag, og lage litt kule guttearmbånd. Inntil det, får de bruke disse=)

 

Så nå har jeg fått meg en liten bunke med peace og dødningshode smykker til en billig penge. 

 

Så det man egentlig kan gjøre er å kjøpe et armbåndsett på H&M, Cubus ol til en billig penge, eller pærler på panduro. Men man kan ofte få flere armbånd billigere om man kjøper et armbåndsett i en av kjedebutikkene. (eller ta armbånd du har fra før og bruk omigjen)  Kjøp tråd, peace + dødningshode på panduro, så er det bare å sette i gang=)

Det er sikkert flere enn meg som har gjort det samme, men tenkte nå å tipse dere om det likevel=) 

 

4 kommentarer

02.06.2012 kl.21:10

Kjempee kulllltt :D <3

03.06.2012 kl.09:44

Så smart! det blir jo fort dyrt å gå og kjøpe slike armbånd, ja.. Sykt at det skal koste så mye når det er så enkelt og billig å lage selv!! :)

Anette fra www.glade.no

03.06.2012 kl.12:14

De var utrolig fine, kreativt virkelig. Må si jeg også ble inspirert av forside bildet ditt av stuen, utrolig fint enkelt og lekkert. :)

trineisaksen

03.06.2012 kl.14:16

Så flotte de ble :) Supert tips!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits