Vil dere se er ROTETE rom?

Ja sånn ser det ut på eldstemann sitt rom om dagen, egentlig på minstemann sitt rom også. Usj, gruer meg til å sette i gang med ryddingen her ja. 

Vel både storebrors og lillebrors rom skal males.  

Jeg har nevnt for en stund siden at vi har hatt vannlekasje i taket på den siden som de har rommene sine. Så det er ikka akkurat fint i taket her. Det ble byttet tak på rekkehuset i fjor, så kanskje på tide å få malt det nå?

 

Taket blir hvitt såklart, men jeg har også lyst til å male alle veggene.

Jeg tenker litt på Blå Harmoni, er det noen som har den? Jeg har søkt litt rundt på nettet, og har kommet over masse blogger som har brukt denne fargen. Men den ser så forskjellig ut fra blogg til blogg. Noen ganger veldig mørk, og andre ganger veldig lys. Men det kommer sikkert ann på lyset der bildet er tatt og kanskje?

Jeg har ikke sett fargen live, og er litt usikker på fargen kan bli for mørk? Eller hva tror dere? 

Jeg håper jeg får gjort dette snart, men vi skal også male ute i år. Våres del av rekken er ferdig vasket og klar til å males. Vi må bare vente til naboene har vasket sin del, før vi kan begynne å male. Litt dumt å male også skal de vaske, det spruter over til oss. Vi må også dekke til vinduene rundt om her, blir litt dårlig malelys oppe da. hehe. Så det er mulig jeg må vente til vi har malt ute. Noe som jeg håper blir ferdig gjort innen neste uke. 

I mellomtiden funderer jeg på fargevalget på veggene på rommene til ungene - ønsker en blågrå farge=) 

 

 

2 kommentarer

hihi... et lite skippertak så er sikkert alle lekene oppe fra gulvet på et blunk ;)) Lykke til med rydding og maling !

30.05.2012 kl.22:32

har du sett gustaviansk blå?? den er bare helt nyyydeli. Har den på guttungen sitt rom, den er behagelig å se på uansett lys;o)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits