Pakke fra Villapaprika.

Igjen har jeg fått en pakke til der i fra=) Jeg bare elsker den butikken. hehe Denne gangen var det denne flotte puten fra Lama.

 

Det begynner å bli en del ting her fra den butikken nå. Kanskje på tide jeg legger ut noen nye stue bilder snart? Jeg venter ennå 3 ting fra Villapaprika, og den lykten fra Riviera.

I dag har jeg holdt på litt her hjemme. Soverromet vårt har fått seg en skikkelig vask. Og jeg har kjøpt et kjempefint blågrå sengetøy på Living. Det er strax ferdig i tørketrommelen, gleder meg til å få det på sengen. Et rent soverom med nytt og rent segnetøy er digg. Det skal jammen bli godt å legge seg i kveld=) 

Nå skal jeg snart sette i gang med middagen, ha en fin dag alle sammen=) 

5 kommentarer

Vil gjerne se nye bilder fra stua de ! Villapaprika har så masse fint , og for ikke å snakke om Riviera Maison. Gleder meg til å se oppdaterte bilder !

Christine

29.mar.2012 kl.22:08

Kjempe fin pute <3 Likte den veldig godt :) Christine

30.mar.2012 kl.10:52

Et lite tips: Hvis du bor i nærheten av en home and cottage butikk så lønner det seg heller å dra dit. Endel billigere på mange ting! De putene er det bl annet 3 for 2 på h&c. Jeg digger også villapaprika. Men som sagt en del ting er dyrere der enn andre steder... Kjempe fin pute! Jeg har lik;)

lifeofsunny

01.apr.2012 kl.20:15

Anonym: Jeg bor ikke så langt unna der nei=) jeg så de hadde det. Men har nok av puter, ville bare ha den. Og det ble dyrere om jeg kjøpte en der nede med innmat, enn å bestille en faktisk=) men ellers vet jeg de har mye durance og lama på home and cottage=) noen ganger har jeg sett at de ligger litt over prisen og omvendt. Så sjekker gjerne før jeg kjøper=) elsker puten, den er lekker altså=)

Bondekjerringa

02.apr.2012 kl.14:08

Fineste puten! Hadde passet perfekt i sofaen min den altså ;)

Vil gjerne se bilder fra oppdatert stue :) :)

Finnes vel ikke noe bedre enn å legge seg å nytt sengetøy! Kos deg :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits