På ønskelisten. Hva tror du?

Det er så mye jeg har lyst på. Det er nå somregel alltid det da. hehe.

Akkurat nå har vi jo denne lampen over skjenken i stuen, 

 

Men jeg har veldig lyst til å selge den, og heller kjøpe denne fra living. 

Denne lampen syntes jeg er såå lekker. Den har jeg veldig lyst til å ha i gangen oppe, men det spørs på hvor lang den er. Er det noen av dere som har den kanskje og vet hvor lang den er? Står ikke mål på nettsiden til living.

 

Jeg har også lyst til å bytte ut stolene på kjøkkenet med 4 slike=) Jeg syntes det ble fint etter at jeg malt det i hvitt, men litt for romantisk stil for min del. Så da vil jeg bytte de ut med disse. Syntes det er stilig å blande mørkt og lyst. 

 

Et slikt stuebord har jeg hatt lyst på lenge. I sommer byttet vi stuebord, men kjøpte da ikke dette. Det er jo så fint, men er det så veldig praktisk? Det er jo ikke så stort akkurat. Er det noen av dere som har dette bordet? Hva syntes dere, er det upraktisk? 

 

Så det var litt av mine ønsker en søndagskveld=) 

9 kommentarer

lindevegen

04.mar.2012 kl.22:17

Eg har den lampen selv og den er ganske lang, eg har og tenkt å kjøpe en slik i trappen men eg slo det litt fra meg for den er så lang, om du ser på bilde hos meg så kan du se det:) men den er en nydelig vakker lampe da:)

Fin ønskeliste du har laget deg:):)
Vi har dette bordet over hjemme hos oss, kjøpte det for ikke alt for lenge siden da vi kjøpte en gigant av en ny sofa, og vårt avlange firkantede bord, ble to match! Vi syns dette er veldig passelig til vårt bruk, vi spiser jo middagen osv ved spisestuebordet, men om min kjære og jeg vil spise forran tv en kveld, går det helt fint! Fint plass til to stykker å spise på:) Platen under er jo praktisk til blader, laptop osv:)
Må ha en slik lampe over frokostbaren vår. Hadde en slik lang en som du har, men da jeg flyttet hit hadde jeg ikke plass til den, men nå som jeg flytter IGJEN så trenger jeg den. Så jeg gikk i garasjen for å hente den, men da hadde den rustet.. :( Jaja.. Men den du har funnet fra Living var jo nydelig! :)

dahlidaa

05.mar.2012 kl.12:06

Fin ønskeliste! Synes også det bordet er kjempelekkert, men hadde nok ikke fått samboeren med på et rundt bord, hehe :)

Vi skal forhåpentligvis få hengt opp den lampa fra Living i dag, så hvis det blir gjort kan jeg måle den for deg. Lurte faktisk veldig på det samme selv, før jeg kjøpte den. Og er fremdeles litt spent på hvor langt ned den kommer til å rekke :)

lifeofsunny

05.mar.2012 kl.21:14

dahlidaa: ja det bordet er stilig=) er ikke heelt sikker på om mannen i huset har så lyst på det heller. Men stolene de skal jeg ha=) heldig du som har den lampen, den er såå lekker. Det er litt høyt i taket i gangen oppe, men jeg er ikke sikker på om det er høyt nok. Litt dumt å få lampa i hodet hver gang man går forbi. hehe. Supert hvis du kunne funnet ut hvor langt ned den henger altså=)

lifeofsunny

05.mar.2012 kl.21:15

Ann: Så synd da=( ja den er veldig fin altså. Men nå har jeg veldig lyst på den andre. hehe. Ikke sikkert jeg bytter da, men har veldig lyst.

lifeofsunny

05.mar.2012 kl.21:16

Helle Cecilie: Ja det så jeg forresten=) Stuen deres har blitt så flott med den malte veggen osv. Vi har ikke spisestue vi, heldig du som har det. Derfor er jeg litt usikker på om det blir i det minste laget å ha i stuen da vi alle skal spise her.

lifeofsunny

05.mar.2012 kl.21:16

lindevegen: Heldig du som har den lampen, den er nyydelig=)

Camilla

09.mar.2012 kl.08:02

Har selv dette bordet og er kjempe fornøyd. Litt annerledes enn hva alle andre har også er det ikke for stort. Så lampen sist jeg var på living og den er ganske så lang, ville nok ikke annbefalt å ha den i gangen med mindre det er i trappeoppgangen da. Camilla som skriver villapaprika hadde jo en slik, bla gjennom å se på hennes bilder så får du inntrykk av hvor lang den er.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits