Så godt, og så gøy.

I dag har vi laget en helt fantastisk god kyllingwok til middag. Jeg har spist såå mye, herremin. Vi begynner å bli veldig flinke på kostholdsfronten nå. Og det føles deilig å putte i seg sunnere mat=) 

I denne woken har vi brukt:

blomkål.

brokkoli.

fersk sopp.

purre`

rød paprika.

minimais. 

kyllingfilet kuttet i biter

woksaus.

ris. 

Stekes i olje. Vi har nå kuttet ut å steke mat i smør, noe vi som regel gjorde før. Jeg syntes jammen nesten at dette ble bedre enn det vi bestiller på kina restauranten her borti. Nam nam. 

I dag er treningstime 2 unnagjort. Vi begynte i går (venninnen min og jeg) med en time styrke, og en time boxing. I dag har vi også hatt styrke og boxing, men ikke like lenge som i går.

 Det er bare såå gøy å trene, at jeg ikke har begynt med det før nå. Eller jeg hadde en periode for 9 år siden, men trivdes ikke like godt med det da. Det har nok mye med de som jobber der jeg er nå, og den hjelpen vi får. Vi har personlig trener, noe som og er veldig gøy. Og lære boxing er utrolig artig. Trodde ikke at boxing var så gøy, men det er det virkelig. 

Så om noen mnd så blir det "farlig" å prøve seg på meg. haha. Lærer selvforsvar, tekniker, slag og spark osv. Og fy så sliten man blir av det, virkelig god trening=) 

Jeg gleder meg til å trene videre, og jeg er veldig spent på reultatene som vil komme=) I dag kjøpte jeg meg en trenings topp og to håndkler, så føler jeg meg litt mere sporty da jeg kommer til timen. hehe 

 

Så hååper jeg at formen min vil bedre seg. Det er jo hovedsakelig derfor jeg har begynt å trene nå. (selv om trening burde man jo drive med uansett) Jeg er så lei av å være trøtt, slapp, sliten, ha null energi, føle meg dårlig, har vondt i muskler og ledd, ha angst og depresjon osv. Og ikke minst gå hjemme fordi jeg ikke kan jobbe.

Så nå skal jeg virkelig stå på en god periode for å se om jeg kan bli bedre. Jeg kommer ikke til å gi meg med det første nå=) 

Strax er det natta på ungene i heimen, og i kveld skal jeg slappe av litt. At jeg har trent kjennes fra topp til tå på kroppen, at det går an å bli så støl? hehe.

Vel ha en finfin kveld, vi blogges. 

 

2 kommentarer

dahlidaa

01.mar.2012 kl.18:36

Så flinke dere er som spiser sunnere :)

Jeg har trent 2-3 ganger i uka i litt over en måned nå, og jeg merker at det gjør underverker! Får mer energi, og merker at depresjonen er lettere å holde i sjakk. Føles helt fantastisk å være stolt av seg selv :)

Lykke til med treningen! :)

lifeofsunny

01.mar.2012 kl.21:03

dahlidaa: Så godt å høre, da er det kanskje håp for meg også da. Lykke til videre med treningen du også=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits