Nå var det gjort.

I dag har jeg og ei venninne vært på Elixia. Jeg skal nemlig begynne å trene, gosj. hehe. Jeg har ikke trent på maange år, så litt godt skal det bli og.

Pga formen jeg er i så må jeg bare prøve. Det å få mer energi, og en kropp som kan troppe opp i bikini i til sommeren skal bli ganske så flott ja.

I morgen er første timen, gleder meg masse. Vi har bestillt oss personlig trener for noen mnd fremover. Så nå skal jeg få hjelp med kosthold og trening. Veldig greit å ha en som pusher litt på under treningen, og som setter opp kostholdsplan for meg.

Vel dette skal bli spennende. Jeg tenkte å ta bilder av meg selv for jeg vil jo gjerne kunne se forandringen på kroppen. Bare det å få en flat trent mage igjen skal bli flott. Så kanskje hvis jeg tør, hehe, så kommer det bilder på bloggen etterhvert om hvordan det går. Litt før og nå bilder kanskje? 

Om noen vil se det i det hele tatt da? Uansett så er det gøy å ha bilder, for å selv kunne se den forandringen som vil bli. Men om jeg tør å poste de er en annen ting. hehe 

Trener du?

Én kommentar

bentemay

28.feb.2012 kl.20:09

Veldig lyst å se før og etter bilder :-)) Lykke til mot målet ditt :-))

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits