Storebrors rom.

I dag har det gått i ett fra morgen til kveld. Leverte ungene som vanlig på morgenen, dro hjem og gjorde litt husarbeid, så en tur i butikken og deretter på kafe med ei venninne. Så bar det til svigers på middag, hjem å legge barn også dro jeg til venninnen min, en koselig skravle kveld med kebab og cola=)

Så nå har jeg satt rumpen i sofaen, og skal bli der til jeg tar kvelden. I morgen er full rulle igjen=)

Siden jeg vasket og ordnet på rommene til ungene i går, så passet det jo fint å ta litt nye bilder. Det er jo ikke så mye nytt inne på storebrors rom, jeg har bare flyttet litt på hyllene. De sto oppå hverandre før, men nå står de ved siden av hverandre. Rommet føles mere åpent slik. 

 

Taket skal jo males oppe, og da har jeg egentlig lyst til å male veggene også. Jeg har ikke bestemt meg for det ennå, da jeg heller ikke vet hvilken farge det skulle blitt. 

Det jeg har tenkt litt på er en tøff gråblå farge. Om jeg skal ta kun endeveggen eller hele rommet vet jeg heller ikke. Kan det bli litt mye hvis alle veggene skulle blitt gråblå? tenker da på i forhold til putene og slikt som er det inne. De hvite møblene ville passet perfekt til en gråblå farge tror jeg=)

Hva tenker du? 

Har du tips til en gråblå farge kanskje? 

4 kommentarer

Lite hi - interiørglede

27.feb.2012 kl.23:30

For et flott rom storebror har :) Gråblå høres stilig ut!
Så fint rommet til "storebror" er !! :) Det finnes mange varianter av "gråblå", spørs hvor mye blått du vil ha i fargen, men Jotun har fantastisk mange flotte varianter ferdigblandet :) Lykke til med fargevalg ! Ha en fin dag :)
Oi! Det er GØY å finne en ny interiørblogg! Kjempefin! Har skummet meg litt igjennom nå og er superimponert! :)

lifeofsunny

01.mar.2012 kl.21:02

Ann: Tusen takk, så hyggelig=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits