Varer fra Villapaprika.

Jeg har fått masse flotte varer i posten nå, som kommer fra butikken Villapaprika. Elsker den butikken=) Jeg har kopiert bildene fra Nettbutikk siden hennes. 

Jeg har såå lyst til å dille og dalle nå. Noe har jeg dallet med, men ikke så mye. Forrige onsdag hadde jeg en operasjon. (fikk ny tårekanal) Og jeg ble så syykt dårlig etter operasjoenen. Var på sykehuset på Fredag for sårskift, og igjen var jeg der i går for formen har bare blitt værre. Tok noen prøver og div, og fikk med noen piller hjem.

Jeg har aldri i mitt liv knasket så mye piller som jeg har gjort de siste dagene, herremin. I morgen skal jeg inn igjen, da skal jeg få tatt stingene. Det skal bli godt. Så får jeg se hva de sier da. Formen er bittelitt bedre etter at jeg fikk de pillene i går, så håper det går rette veien. For no dritt. MEN det viktigste er at operasjonen ser ut til å være helt vellykket, og det er en stoor glede for meg=)

Jeg gleeder meg sykt mye til å kunne ta meg en dusj igjen, og ikke minst gni meg i begge øynene. hehe. Og det å kunne sminke seg da man har lyst skal bli helt hærlig. Jeg har ikke kunne gjort det på eevigheter da det konstant har rent fra øyet, vært tett, vondt, presset på og det som er. Så det skal bli godt å føle seg litt mere vel nå ja.

Så til tross for formen, operasjonen, og det at jeg har liggi rett ut siden operasjonen, har det ikke blitt mye blogging i det siste nei. Men da jeg orker (noe jeg håper er snart) kommer det bilder igjen. 

Vel nok om mine problemer, her kommer hva jeg har fått i posten=) 

Lys, blomsterduft og spray. Herlige produkter, det lukter så godt på badet nå. 

Stjernelykt fra THG, også noen lysholdere jeg ikke fant bilde av.

 

Durance husvask, gleder meg til å vaske gulvene med denne. 

 

Også er det to ting til som jeg venter på. En rottingbrikke, og shampagnekjøleren fra THG. Det blir nok en liten stund til det kommer, men da har man noe å glede seg til=) 

 

Camilla skal ha en nyåpning av butikken sin, og da også ha Damenes aften. Da skal jeg få tatt meg en tur ned dit. Det gleder jeg meg til. Å vandre rundt i Villapaprika, nyte god mat og flott interiør sier ikke jeg nei takk til=) 

Mange av dere vet nok hvilken blogg/butikk jeg snakker om. Men legger nå ved linken til bloggen hennes hvis det er noen som vil ta en titt: villapaprika.no

Nå begynner fruene på tv, og det må man jo få med seg.

Ha en finfin kveld=) 

7 kommentarer

Christine Mysen

21.feb.2012 kl.22:21

Så mye fint! :) Likte rottingbrikken utrolig godt.

Ewy Marie

21.feb.2012 kl.22:25

Så mye fint du har bestilt deg. Skulle ønske jeg bodde i Norge så jeg kunne tatt meg en tur : )

dahlidaa

21.feb.2012 kl.22:34

Mye fint! Har selv champagnekjøleren, og jeg elsker den :)

Silje

22.feb.2012 kl.01:28

Så mykje fine ting;) Durance dufter nydelig. Har ein i gulvask, og koker nokre dråper i vatn på komfyren når husvasken vert tatt....og den beste lukt velter seg fram i heile huset!!!

taubanevegen

22.feb.2012 kl.08:37

Kan skjønne at du har gledet deg til å få varene i hus, MASSE flott! Likte spesielt godt stjernelyktene, blir sikkert kjempefint lys fra dem!

Stakkars deg da, håper formen snart blir helt bra! GOD bedring! :)

Aia

Camilla

23.feb.2012 kl.13:32

Åh, hun har så mye fint. Var innom for 2 uker siden og glodde meg i hjel hehe. Husvasken fra Durance med appelsinlukt (lukter i allefall sånn) er heeeelt nydelig. Vasket huset to dager etter hverandre kun pga lukten;)
God å se du er tilbake igjen, har savnet bloggingen din!
God bedring:)

lifeofsunny

24.feb.2012 kl.11:49

Camilla: Så koselig å bli savnet da=) Ja hun har utroolig mye flott. Tittet innom bloggen din, så utrolig fint du har det. Liker stilen, og for en nydelig katt dere har=) La deg til under lenkene mine slik at jeg ikke glemmer adr=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits