Stor pakke fra Villapaprika.

Hallo alle sammen. Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring=) Jeg har vært syk hele julen, og ikke orket stort. men heldighvis er formen mye bedre nå.

Da jeg våknet i dag hadde jeg fått en hentemelding på tlf. Det var denne store pakken fra Villapaprika som hadde kommet. Camilla har så mye flott i butikken sin, jeg kunne kjøpt halve butikken om ikke mer hadde jeg hatt plass og penger hehe. 

 

I desember var jeg så heldig å vinne denne flotte nissen, det ble jeg veldig glad for. Urtolig snilt av henne og dele ut slike ting=) Den skal få pynte min stue neste jul, noe jeg gleder meg til.

Det andre skal såklart tas i bruk med en gang. Så nå skal jeg vaske huset og det nye skal plasseres=)

Ha en fin dag alle sammen, vi blogges=) 

7 kommentarer

07.jan.2012 kl.08:40

De pottene har jeg også, elsker de:-)

Fruen i Nord

11.jan.2012 kl.11:49

Tusen takk! Jeg liker også bildene, dog litt kornete kanskje?!

Nå for tiden blir bildene bare gule eller blå. Men sola er like rundt hjørnet, så da blir det endelig ordentlig dagslys og sol på oss her nordpå også:)

Syns forøvrig at du også tar fine bilder:) Men det er jo ikke så vanskelig med så fine motiver;) Hehe.. Camilla/Villapaprika har mye fint ja! Skulle ønske lommeboka var litt større av og til;)

Ha en fin dag! Her laver snøen ned, så nå må det måkes snø!

Klemklem, Fruen i Nord:)

janne

12.jan.2012 kl.13:20

Vis oss bilder av de nye tinga når du har plassert de da!! =) Camilla har mye fint! og heldige meg som bor i fr.stad og er ukentlig i villapaprika! hehe.. Blir dyrt da! De pottene tror jeg havner hos meg også, de er knall fine ;)

lifeofsunny

13.jan.2012 kl.09:49

janne: Hei hei, jeg kan prøve å få gjort det i kveld=) Nå skal helgevasken tas, så da blir det nok bloggbart her i løpet av dagen hehe. Ja det skjønner jeg kan være skummelt. Skummelt generelt siden hun sender hva det måtte være. Jeg har igjen bestillt meg en ny pakke fra henne. Fy og skam. hehe

janne

14.jan.2012 kl.00:05

Hva har du bestilt denne gangen da? =) Jeg var nede i dag og kjøpte meg to slike potter ;) Ble knall fint! Forrige uke kjøpe jeg de krukkene, en stor og to små! knall fint! =)

lifeofsunny

14.jan.2012 kl.01:23

janne: Jeg har bestillt slike krukker=) en stor og en liten, de er såå flotte. Måtte bare ha de. Ble ikke noe bilder i dag dessverre, har hatt mye å gjøre. Men skal prøve å få tatt noen i løpet av helgen. Kanskje ikke i morgen da vi skal ha 30års la for mannen, men søndag=)

Jannicke- Jattes.com

14.jan.2012 kl.03:39

Kjempefine krukker!:)

Moro med shopping!

Ønsker deg en fin Lørdag,

KLem Jatte!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits