Mye fint på Nille.

I år syntes jeg jammen Nille har hatt mye fint å by på. Jeg har kjøpt flere ting der i år som jeg har og skal pynte med=) Disse to snøkrystallene ble også med hjem, og har fått plass på lysestakene i stuevinduet.

Det er kanskje ikke det beste å ta bilde mot lyset, men dere ser nå=) 

 

 

Mer og mer jul kommer inn i huset nå, nissene begynner å titte frem. Det kommer så klart bilder av det etterhvert. Alle julegavene er kjøpt inn, og årets julebordsantrekk er i boks. Så da er vi i rute=)

Nå har jeg noen timer for meg selv, før mann og barn kommer hjem. Den tiden skal jeg bruke på sofaen=)

Ha en fin dag=) 

5 kommentarer

shabbychichome

09.des.2011 kl.13:06

kjempe fine var de :D

09.des.2011 kl.14:25

De var råflotte;O) Trur jeg må ta meg en tur på nille. Gleder meg til å se fler bilder av hjemmet ditt- du har d så koselig

Babylykke <3

09.des.2011 kl.17:44

Nille har faktisk kommet seg noe helt utrolig de par siste årene! :) Før syns jeg det var bare juggel og plastikk der, men nå har de veldig mye fint til en billig penge =) Har kjøpt meg noen slike snøkrystaller jeg også, de skal få henge på juletreet.

God helg =)

Marlen`s interiørgleder:)

10.des.2011 kl.17:23

Kjempefine:)

Jeg er helt enig med deg, nille har kjempemye fint. Jeg har kjøpt masse der det siste året og er veldig fornøyd:) Fant masse fin julepynt der både i år og i fjor.

Ha en fortsatt fin lørdag:)

-Marlen-

Natalie

11.des.2011 kl.02:47

Helt enig, Nille har kommet seg veldig- fått mye fint, så er det så billig, genialt!:) Ha ei fin helg videre:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits