Stemining med snø.

Det ble noe helt annet nå som snøen kom=) De røde nissene roper i esken, lysten på å ta de frem ble større nå. Vi kan jo ikke ha jul uten snø=)

Det er så koselig når snøen legger seg på kanten på vinduene syntes jeg. 

 

 

Tidligere nevnte jeg at jeg har litt problemer med bildene på bloggen. Da jeg skulle legge inn disse bildene, kom bare halve av det øverste med. Jeg aner ikke om det er min pc eller hva, men får dere opp hele bilder? Eller er det øverste også i halv str hos dere?

Ellers ønsker jeg alle en fin vinterdag=) 

 

 

4 kommentarer

Anne - helene

07.des.2011 kl.11:40

Så koselig :)

Villa Oss

07.des.2011 kl.14:31

Jeg ser hele bilder!

Koselig med snø! Endelig kom julestemningen :)

Bondekjerringa

07.des.2011 kl.18:41

Hei kjære deg. Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Mistet litt kontrollen over de jeg ønsket å følge etter at jeg flyttet til blogspot. Ser du er i gang med julepynting. Koselig! Digger kjellerstua, rålekkert med svart altså! Håper du stikker innom hos meg og legger igjen en hilsen :) Ønsker deg en fin førjulstid! Klem fra Bondekjerringa

Camilla

08.des.2011 kl.20:44

Her kom endelig snøen men når jeg ser ut av vinduet så højer det ned med regn:/ Frykter det fyser på nå i natt, hadde jo vært komprett!

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits