Jul på badet.

I dag har badet fått litt pynt også. Jeg kjenner at jeg får mer og mer lyst til å pynte til jul nå, men fortsatt holder jeg litt igjen. Hvertfall mye av det røde holdes igjen, men jeg lurer litt på om jeg har lyst til å ta frem de hvite og grå nissene?

All pynt her inne har jeg kjøpt på Nille=) 

 

 

I morgen er den store dagen hvor eldstemann blir 6år, det skal feires med barnebursdag=) I går hadde han familen til feiring. Han ønsket seg penger til ny ds, noe han fikk. Så etter skolen i dag tok jeg han med så han fikk kjøpt seg den nye 3ds som har kommet. Kan tro han er fornøyd=)

Vel mye skal ordnes her i huset, så det er bare å fortsette=)

Ha en fin kveld. 

6 kommentarer

Så søt nisse :) fint julepyntet bad :)
Så koselig ! Gratulerer med 6 åring i morgen ! Ha en fantastisk feiring !

Marlen`s interiørgleder:)

06.des.2011 kl.10:56

Så koselig, jeg har også planer om litt julepynt på badet:)

Ha ei flott bursdagsfeiring i mårra:)

-Marlen-

Natalie

07.des.2011 kl.01:25

Så koselig! :) Jeg har ikke særlig rødt oppe jeg heller, får se om det kommer etterhvert, men jeg reiser jo hjem til Molde den 16. også, så får se hvor mye som får plass.. nå er det stort sett sølv og hvitt!:)

Så fint du har fått det, så før og etter bilder nå!:) Hvor har du kjøpt tv-benken din? Den var fin:) Er på leiting etter ny sjø!:)

lifeofsunny

07.des.2011 kl.09:59

Natalie: Takk for det=) den er i fra ikea. Det er et byggesett, man setter det sammen slik man ønsker=) Bestå heter den serien, vi har brukt en enkel og to dobble skap med høyglans dører.

-nille

10.des.2011 kl.12:02

Viktig å også ha jul på badet :) God jul!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits