Klare til advent?

Det er ikke jeg. Huset står på hodet, da jeg har vært veldig sløv med husarbeid denne uken. Mannen har jobbet mye, og jeg har nesten ikke vært hjemme selv. Og da kvelden har kommet, og ungene har vært i seng så fristet sofaen mer. Så det er mye som skal gjøres her denne helgen kan man si.

Jeg har hatt null julestemning frem til de siste dagene nå. Ennå er det litt rart at det er advent denne helgen. Det er jo så mildt ute, og ingen snø ennå. Det er nok litt derfor jeg ikke har hatt noe julestemning ennå heller, men vinteren kommer nok=)

Det var først denne uken at jeg har handlet inn litt adventspynt, og det som skal være på årets adventstake. I går begynte jeg på julegaver, og bare etter noen få timer ute så ble jeg nesten ferdig=) Adventskalenderene til ungene kom i hus først i går. I år er jeg jammen treg, hehe. 

Legger ved et par bilder av noe av det som skal brukes i årets adventstake. 

 

I fjor så adventstaken slik ut:

I år blir det noe annet=)

Jeg gleder meg litt til å rote i julepynten, det er like spennende hvert år. Man glemmer jo gjerne litt av det man har. Foreløbig blir det lilla, sølv og hvitt her i huset. Og det skal rotes frem i helgen. Det røde og nisser kommer senere. Det er en nisse jeg alltid tar frem 1 des da ungenes adventskalender også tas frem.

Vel nå skal jeg svinge meg litt rundt, huset vasker ikke seg selv.

Har dere pyntet til advent ennå?

 

 

3 kommentarer

PANORAMA

25.nov.2011 kl.11:58

tror det blir knallfint hos deg, du har det veldig flott. Her er det hvit jul, men bare inne...ha en deilig fredag:)

Klem Monica.

Veronica

25.nov.2011 kl.13:10

blir nok kjempe fint! :)

Eg fant ut at min adventsstake fra i fjor, var blitt ganske stygg...med rennende starin på ..en tredplanke...så skal en liten tur på butikk å sjå om eg finner meg en ny ;)

Vi vasker hus i dag, og blir nok litt pynting ut på kvelden tenker eg!

sandras snapshots

25.nov.2011 kl.15:44

så fin adventsstaken din var, gleder meg til å se den du skal ha i år :-D

jeg har allerede pyntet litt ja :-D

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits