Ferdig malt.

Etter at vi har byttet ut møbler i stuen, passet jo overhode ikke skjenken ved trappen inn. Jeg la den ut på finn, men fant ut at jeg heller ville male den. Så nå er den ferdig malt phuh. Tar litt tid å male slikt, men nå er det gjort=)

Å male den inni gadd jeg bare ikke. hehe. Ingen som ser det likevell. Og hvis jeg noen gang skulle føle et lite savn etter eikemøblene, kan jeg jo bare ta en titt i skapet. hehe neppe.

Eik er ikke stygt altså, men jeg er temmelig lei av å ha tremøbler av noe slag nå. Vi har vært igjennom furu, bøk og eik, føler meg ferdig med det på en stund i stuen.

Nå gleder jeg meg til å få ting på plass igjen, det har bare vært kaos her den siste tiden. Resten av huset fofaller nesten da man holder på slik. Jeg har bare holdt på med ting og tang i stuen den siste uken.

Jeg gleder meg til å se den ferdig. Nå føler jeg at stuen har fått litt mere helthet enn før, da det var litt mere blanding av møbler der.

Bilder kommer så klart da skjenken er klar for visning=)

I dag har jeg vært en tur på Home and Cottage og Living, to farlige butikker.  Kjøpte en knagg på H&C, og en ramme på Living. Så tok ikke helt av akkurat, selv om jeg gjerne skulle gjort det. hehe. Knaggen var til gangen, så nå føles det bedre der, og rammen er til den "nye" skjenken min=) Og rammen var jo et lite kupp syntes jeg, fikk den for hele 20kr.

Bilder av det vil også komme=)

Kanskje jeg skulle lagt ut bilder av gangen i morgen? Ikke at det er såå spennende kanskje med en planke med to knagger på da. hehe.

Vel uansett nå er det strax nattan, håper dere har hatt en fin dag.

Vi blogges=) 

 

8 kommentarer

ewymarie

31.okt.2011 kl.23:10

Smart å male den : ) Home & Cottage har så mye fint! Natta :)

Babylykke <3

31.okt.2011 kl.23:15

Har ikke rukket og kommentert før nå, men syns stuen din ble utrolig lekker med nye møbler! :) Ble så lyst og trivelig, også romslig. Du hadde det lekkert før også ja, hehe - er jo en grunn til at jeg har lest bloggen din i evigheter :)

lifeofsunny

31.okt.2011 kl.23:22

Babylykke: Åh tusen takk, så hyggelig å høre=) Har fulgt bloggen sin også lenge før dere kjøpte huset dere bor i nå. Er vel en grunn for det også=) hehe. Har heller ikke vært så flink til å kommentere i det siste dessverre.

Natalie

01.nov.2011 kl.02:51

Heii, så fint det ble på stua di, brettet var utrolig kult :) Har samme lysestakene, så skulle gjerne hatt brettet selv, passet kjempefint sammen ;) Men, akkurat nå strekker ikke pengene til det:/ Kjempefint ble det iallefall:):) Gleder meg til bilder av gangen? ;) hehe:)

bentemay

01.nov.2011 kl.07:13

Lurt å male den hvit :-)) Gleder meg til å se den ferdig :-))

Marlen`s interiørgleder:)

01.nov.2011 kl.11:03

Så mange flotte forandringer i hjemmet ditt:)

Forandring fryder:)

Ha en fortstt fin dag:)

Veronica

01.nov.2011 kl.11:37

gleder meg til å sjå det ferdige resultatet :)

lifeofsunny

01.nov.2011 kl.12:35

Natalie: Tusen takk for det=) ja det er et litt dyrt brett syntes jeg og. Ikke ofte jeg kjøper så dyre ting altså.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits