Det virkelig skinner i stuen.

Det tar jammen tid da man er så nøye. Men jammen er det godt å tatt en skikkelig vask og=) Det virkelig skinner her. Alle lysholdere/staker, lykter, potter osv skinner=) Det er så godt å nesten være ferdig i stuen nå. I dag har jeg virkelig gått skikkelig over ting ja. Hva er det jeg ikke har vasket i stuen liksom. hehe. Dette er ikke hverdagskost akkurat. Pleier ikke være så nøye ellers, men i dag fikk jeg bare skikkelig kikk her.

Litt småtteri mangler, gulvet er støvsuget men ikke vasket, trekkene til putene må settes på igjen osv. Jeg kjenner nå at jeg er litt sliten etter all gnukking i dag, så resten og bilder må nok skje i morgen. 

Ha en finfin kveld alle sammen=) 

3 kommentarer

Natalie

30.sep.2011 kl.03:23

Heii! :) Så koselig du har det! Har akkurat ordna meg blogg selv, og har lenge lest på din, så satt meg som følger på bloggen din ;)

Håper du tar turen innom min også, kommer mer etterhvert som jeg får satt meg inn i dette ;)

Ha en fin kveld:)

Linda

01.okt.2011 kl.18:55

Hva slags nydelige grønne dingser har du i vinduet ditt her? Hva heter planta?

Fin blogg du har. :)

lifeofsunny

01.okt.2011 kl.22:03

Linda: Hei hei, takk for det=) Det er bøyle hoya de plantene heter=) de har jeg hatt i over ett år, tåler mye. Så dette er virkelig planter for meg=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits