I gang med kjøkkenet.

Till tross for en vellykket fest i går/dag, så måtte jeg bare begynne på kjøkkenet i dag. hehe Sliten ja, men klarer ikke la være. Det er litt kjedelig at vi må vente på noen fronter, men det får gå. Jeg ville ikke begynne med dette før siden vi skulle ha huset fullt i går. Det vil jo se litt rotete ut kanskje til frontene kommer på plass.

De skal komme på onsdag om det ikke blir noen forsinkelser. Og innen den tid kan jeg tømme skaper, vaske, rydde, flytte om, og sortere.

Vi skal nå bytte ut slik at vi bare får skuffer nede. (utenom under vasken) Jeg gleder meg veldig til det. Vi skjønner ikke hvorfor vi ikke valgte det med en gang. Så mye mere praktisk med skuffer. Det er så slitsomt hvis man for eksempel skal riste brød, så må man nesten tømme hele skapet fordi den sto innerst. Og neste gang skal man kanskje ha noe annet, men da sto det innerst. Nei dette blir flott, litt mer orden på kjøkkenet=)

Men dette er jo slikt man finner ut av da man får bodd seg inn, og nå etter 4 år må vi bare bytte. Heldighvis er ikke ikea så dyre, så da går det an=)

Ha en fin kveld alle sammen, nå skal jeg fortsette her=)

Én kommentar

Fruen i Nord

20.jun.2011 kl.08:20

Når jeg ser på vårt IKEA-kjøkken så ha vi faktisk nesten bare skuffer vi og! Har skap til kjøkkenmaskinen:) Vi har skuff til avfallsorteringen, superpraktisk!! Vi har i tillegg et smalt langskap til vaskemidler etc (guri malla hvor mye plass slikt tar)!! IKEA har smarte kjøkken, ingen tvil om det:)

Ha en super dag:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits