Badet.

Badet var det siste rommet i huset som trengte en vask, og det har jeg fått unna nå=) Jeg har fått på plass noen bokstaver på veggen her, ellers er det ikke mye nytt.

Nå skal jeg pakke litt til ungene. De skal være med pappa til dyreparken i Kristiansand, det blir nok stas. Så blir det en liten tur på cafe med ei venninne før jeg må hente ungene. Og siden vi har barnefri kommer venner og bekjente til oss i kveld. Vi skal grille og kose oss med noe godt i glasset=) Det blir koselig.

Ha en kjempefin fredag alle sammen=)

3 kommentarer

Nina -Villa Oss

17.jun.2011 kl.13:53

Så fint! Hvordan har du festet bokstavene?
Kos dere i kveld. Deilig med litt voksen tid av og til :)

Bondekjerringa

17.jun.2011 kl.15:17

Så deilig med så stor dusj! Plass til mer enn en inni der ;) ;) ;) Kos dere masse i helga. Kan tenke meg det blir deilig med litt fri.

lifeofsunny

17.jun.2011 kl.19:22

Nina: De har jeg festet med dobbelsidig teip fra clas ohlson til 39kr. Sitter som støpt altså, litt usikker om det er mulig å få av igjen. hehe. jo det må vel gå på et vis det isåfall.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits