Nymalt gang...

eller ihvertfall deler av den. I går da vi skulle i barnehagen så sa jeg til ungene at jeg hadde malt ytterdøren og karmen på utsiden. Så de måtte ikke røre eller ta på den tilfelle den ikke var helt tørr. Ja da det var helt greit det. Storebror tar på seg jakken, og mens jeg pakker sekker og kler på lillebror hadde storebror gått ut.

Tenkte ikke noe mer over det før jeg syntes det lukta veldig maling inne. Jo da han hadde jo fått maling på begge armene på jakka og stått intill veggen bortover i gangen. Det var "bare" regnjakka han hadde tatt på seg, så jeg fikk tørket vekk det som gikk både på den og på veggen.

Da ba jeg de gå ut og ned trappen og stå der til jeg fikk på meg sko. Ja da det skulle de det, men da jeg åpnet døren (som gikk litt igjen) sto storebror plutselig bak døren da. Så da var det på an igjen med malingsøl. At det går an hehe.

Så nå har jeg fått malt hele den lange veggen. Egentlig like greit da det var kommet litt flekker osv nederst på veggen. Ungene har lett for å sparke av seg skoene da de kommer inn. Kjempegøy. Veggen er hvertfall hel og pen igjen uten hvit maling og flekker. Jeg skal male litt på den lille veggen ved døra også, da den har litt flekker på seg og. Kan like så greit ta det med en gang og.

Hehe jaja, sånn er det å ha barn i huset=)

Nå skal jeg male ferdig, ha en fortsatt fin kveld=)

6 kommentarer

Bondekjerringa

16.jun.2011 kl.00:05

Så flott farge! Varm og fin :)

lifeofsunny

16.jun.2011 kl.00:43

Bondekjerringa: Takk=) veldig glad i den fargen. Det er samme farge som var der i fra før. Har ikke malt alle veggene. Så store forandringen blir det ikke, men hvite malingsflekker og sånn er hvertfall borte nå=)

frufladseth

16.jun.2011 kl.01:11

Hei, kjekt å lese at det ikke er bare mine barn som bare sånn plutselig kommer borti ting..hihi!

Ytterdøren din var fin. Om du har malt den selv: hvilken maling brukte du?

Ha en fin natt!

Ann Karin

lifeofsunny

17.jun.2011 kl.00:01

frufladseth: Har malt den selv ja=) Husker ikke hva vi brukte inne, men det kan jeg finne ut. (har ikke malt der nnå) På utsiden har vi vel brukt maling fra nordsjø. Husker ikke koden på den, men det kan jeg også finne ut=)

Stine

07.nov.2011 kl.08:55

Litt sein kommentar, men jeg lurer veldig på hvilken farge dette er? Nydelig:) Og jeg skal male soverommet vårt til helgen.

Hilsen ny leser av bloggen din :-)

lifeofsunny

08.nov.2011 kl.14:26

Stine: Tusen takk=) fargen i gangen heter Marrakech.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

28, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits