Gangen vår.

Dagen i dag har vært kjempefin. Nydelig vær, hvor det faktisk ble for varmt til å sitte ute på dagtid. Minsten sto og skrek flere ganger fordi han hadde gått ut uten sko og brant seg under bena. Burde ikke klage på dette nydelige været, men akkurat i dag syntes jeg det var litt vel varmt.

I hele kveld har vi hvertfall vært ute. Vi har vært og grillet med noen venner, og ungene har kost seg max. Vi var der helt til halv elleve, så ungene ble fort stille da de la seg ja. Jeg syntes det begynner å bli ganske deilig nå som de er såpass store og kan være ute sent en kveld nå og da, mens vi voksene sitter og koser oss.

Da jeg var i sverige her om dagen kjøpte jeg disse HOME bokstavene til gangen. De kjøpte jeg i Sia butikken, og betalte 91 norske kr for de. Sia butikken på Nordby senteret har så utrolig mye fint, og det er faktisk ikke så dyrt der heller. Gangen er ikke såå stor, men den funker=) Ser kanskje litt rotete ut med alle jakker og sko, men sånn må det nå bare bli.

Nå er det snart så jeg finner senga. Ha en god natt alle sammen, så blogges vi=)

8 kommentarer

lindevegen

04.jun.2011 kl.00:33

så fin gang du har, elsker farge kombinasjonene her:):) den kontasten mellom det brune og hvite er så lekker syns eg:)) fakt helt for den selv:)

ønsker deg en kjempe flott sommer helg:)

-stoor klem fra silje-

lifeofsunny

04.jun.2011 kl.00:35

lindevegen: Tusen takk for det=)

bentemay

04.jun.2011 kl.07:46

Hvilken farge har du på veggen? Fin gang har du :-)

jordegaard

04.jun.2011 kl.10:35

Så fint! Likte veldig godt de bokstavene på veggen! Kansje jeg må herme litt og få meg noen bokstaver i gangen;) Ha en nydelig dag i solen:)

Bondekjerringa

04.jun.2011 kl.10:57

Kjempefin gang! :) Du kan det du ;)

litehi

04.jun.2011 kl.11:06

Så fin gang dere har - og det speilet var nydelig. Heldig dere som har så fint vær :) Her er det ikke no' særlig.... :)

lifeofsunny

04.jun.2011 kl.11:16

bentemay: Takk for det=) Marrakesh heter fargen (tror det skrives sånn)

lifeofsunny

04.jun.2011 kl.11:17

jordegaard: Takk=) bare å herme det=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits