Endelig blomster ute.

Egentlig hadde jeg tenkt til å ta turen på plantasjen til uken, men i dag måtte jeg bare dra. Jeg fikk så lyst til å plante Nå, til tross for øsepøs regnvær. hehe. Så jeg dura til plantasjen, og fylte bilen med blomster.

Og plante de skulle jeg med en gang og, så der sto jeg i regnet og plantet blomster. hehe. Kan jo tro jeg ble våt ja, men så koselig det ble her etterpå da=)

Det var et par potter som ikke fikk blomster i dag, da jeg gikk tom for jord. Så i morgen skal det kjøpes mere jord. En liten tur på ikea blir det også, da det mangler litt til storebror`s rom. Lillebror skal også få en liten forandring på rommet sitt, det skal også kjøpes inn i morgen=)

 

Ny dørmatte ble det også utenfor. Den vi hadde fikk jeg bare helt fnatt av, da alt satt seg fast på den. Også trokker vi da møkka med inn. Så nå kjøpte jeg en helt "vanlig" dørmatte.

Jeg håper det kommer litt sol snart, mye som skal gjøres her. Ordne ferdig på terrassen, og male utgangsdøren blandt annet. Men sommer og sol kommer vel etterhvert det og, greit med litt regn innimellom. Men akkurat nå syntes jeg at det holder for en stund. Vil ha sommer og sol igjen.

Nå skal bevege med over på norskeinteriørblogger og se om det er noe spennende å lese der. Elsker å titte på andres interiørblogger.

Ha en fin søndagskveld alle sammen=)

6 kommentarer

jordegaard

29.mai.2011 kl.23:00

Så fint, og så mange fine blomster:) Blomster pynter opp og gjør det så koselig:)

lifeofsunny

29.mai.2011 kl.23:10

jordegaard: Takk for det=) du har selv gjort det så fint ute nå så=)

Bondekjerringa

29.mai.2011 kl.23:40

Utrolig hva litt blomster kan gjøre :) Kjempefint! Får håpe vi får bedre vær etterhvert, slik at vi virkelig kan nyte synet av blomster. :)

ernashus

29.mai.2011 kl.23:56

Nydelig, blomster gjør susen! :-)
Så koselig med blomster :)

Marianned

30.mai.2011 kl.10:15

Utrolig hva litt blomster gjør med uteplassen :):)

Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits