Soveromskonkurranse=)

http://lindevegen.blogg.no/ har en soveromskonkurranse gående på bloggen sin, og det må jeg jo såklart bli med på=) Premien er flotte putetrekk som hun har sydd selv. Og som mange andre så har jeg litt putedilla, så hadde ikke sagt nei takk til de.=) Ta gjerne en titt på bloggen hennes, hun har en veldig god smak da det kommer til interiør, og et nydelig hjem.

Mitt bidrag til konkurransen kommer her:

På soverommet vårt går det i bruntoner, hvitt, beige, noe svart, litt sølv og gull detaljer. Jeg syntes den mørke fargen bak sengen gir rommet en lunere følelse. Før hadde vi det ganske "sterilt" på soverromet, med lyse vegger og lyse møbler. Etter at jeg malte veggen bak sengen og fikk inn litt brun/beige toner osv, syntes jeg det ble mye koseligere. Og på et soverom skal det jo gjerne være koselig, og en behagelig atmosfære slik at man slapper ordentlig av og sover godt=)

Lykke til, til meg. hihi

4 kommentarer

lindevegen

29.mai.2011 kl.16:22

så kjekt du vil være med:):) flott soverom du har:):) herlig atmosfære:):)

ha en nydelig kveld videre:)

-stoor klem fra silje-

lifeofsunny

29.mai.2011 kl.18:21

lindevegen: Tusen takk for det=) Ha en kjempefin søndag.

ernashus

29.mai.2011 kl.21:38

Nydelig soverom du har:-)

lifeofsunny

29.mai.2011 kl.22:14

ernashus: Tusen takk=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits