Shopping på nett.

Veldig greit å kunne sitte hjemme i sofaen og shoppe. hehe. Jeg har nå bestilt kart og sengteppe til storebrors rom. Jeg ble litt overrasket over hvor gira han ble etter å ha sett gutterommene til:

http://hegemorsstorelilleverden.blogspot.com/2011/05/nytt-gutterom.html#comment-form

Han selv vil ha ditten og datten, men det som overrasket mest var at han ville ha sengeteppe og masse puter=) Helt greit for meg. Jeg elsker masse puter og slikt. Og siden vi har ca 1,5 time? til nærmeste sparkjøp, så ble det lettest å bare bestille på nett. Også kom jeg over en side hvor de solgte kart i alle varianter, så da ble det et kart også=)

Vel nå er klokken masse nok, alt for mye egentlig. Men jeg har den dumme vane av å sitte oppe og dingle til alt for sent. Bare fjaser rundt på pc`n. Så det er vel best å finne senga nå.

God natt alle sammen=)

Én kommentar

Cilie

26.mai.2011 kl.10:33

Hehe great minds think alike ;) Kjøpte det sengeteppet da du la ut linken til den bloggen :) Det var kjempe fint, og passa så utrolig godt til senga til gutten min på 6 1/5 år, forresten en sånn Hemnes dagseng som den på bloggen til hegemor- utrolig praktisk! Så gled deg til sengeteppet kommer :))

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits