Prosjekt gutterom.

Etter at jeg kom over denne bloggen: http://hegemorsstorelilleverden.blogspot.com/2011/05/nytt-gutterom.html#comment-form fikk jeg hvertfall lyst til å komme i gang med rommet til eldstemann.

Da vi skal innrede nå er det dette rommet vi henter mest tips fra. Alle rommene hun har innredet er råflotte, men det var dette vi falt mest for akkurat nå. En "tøffere" stil vil nok komme i hus da han er litt eldre. Og da henter vi nok litt inspirasjon fra de andre=)

I går kveld la jeg ut en annonse på finn, og nå sitter vi igjen med bare to ting. Så vi har fått solgt unna det meste i dag. Ting skal byttes ut, og ting skal kjøpes inn. Gleder meg, håper på å få kjøpt hvertfall nytt skap til han i morgen. Da han står uten klesskap nå. Han gleder seg like mye som meg til å få et skikkelig gutte skolerom, siden han nå skal begynne på skolen. Store gutten=)

Bilder osv kommer da vi er i gang.

Ha en nydelig kveld=)

 

Én kommentar

http://visbysjarm.blogspot.com/

22.mai.2011 kl.20:58

Så spennende! Gleder meg til å høre mer om det ;-)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits