Min sminke - sminkedilla.

Hallo alle sammen, lenge siden sist=) Brått fikk jeg lyst til å legge ut et innlegg gitt. hehe. Denne gangen om sminken jeg bruker. I peroder har jeg litt sminkedilla, og en slik periode har jeg akkurat vært igjennom nå. Må prøve litt nytt og sånn, men enkelte ting klarer jeg bare ikke å bytte ut.

Jeg har alltid hatt tørr hud, og prøvd en haug med kremer. For noen få år siden fikk jeg et tips om denne kremen, som jeg kjøper på apoteket. Etter første dagen var jeg avhenging. Den er helt fantastisk, og huden er ikke tørr lengere. Dette er også en krem som kan brukes under sminke.

Primer prøvde jeg og for noen år siden, og jammen ble jeg ikke avhengig av det og. hehe. Det siste året er det primeren fra smashbox som har blitt brukt.

Concealer må man ha, og da er det time balm sin jeg bruker=)

Dette er et av mine nyeste kjøp, og den er så fin. Jeg kan være litt rød på øyelokkene, men ikke nå lenger. Denne dekker fint, og øyelokkene blir så myke og fine. Så denne øyebasen er nok noe jeg kommer til å kjøpe mer av.

Id pudder er det jeg sverger til. Har prøvd mye forskjellig, men faller alltid tilbake på dette. Bruker man det riktig så ser jo huden så fin ut. Concealer børsten er også et av mine nyeste kjøpt. At jeg ikke har kjøpt den før, den er jo så fantastisk. Avhengig. hehe

Da det kommer til bryn har jeg også prøvd litt. Jeg må ikke tegne bryn eller noe, men liker å fylle de jeg har litt. Jeg bruker brynsgele fra H&M hver dag, eller smashbox hvis det er en skikkelig dårlig bryn dag. hehe Pinsett - avhengig=)

En annen ting som også er nytt i sminkesakene mine er brynspennen fra H&M, elsker den. At jeg har kjøpt dyre øyenbrynsskygger osv før skjønner jeg ikke. Denne er den beste jeg har prøvd til nå. Så tviler på at den blir byttet ut på en stund.

Den svarte kniven der er også ny, at jeg ikke har kjøpt den før. Etter at jeg har nappet de mørke hårene, skjærer jeg bort alle de lyse som er under brynene. Det blir jo så mye finere da, og det føles bedre=)

Denne maskaraen er det ikke så lenge siden jeg kjøpte heller. Jeg har brukt den gule en god stund. Nå har det jo kommet en lilla også, så den må nok også prøves. Men av den gule og denne rosa, så må jeg nok si at den rosa er best. Den gule drysser mer, men med denne blir jeg ikke så lett svart under øynene=)

Det var litt om det jeg bruker.

Har du noen sminketips?

Har du prøvd den lilla maskaraen, og var den bra?

Ha en god natt alle sammen, snart skal jeg finne senga.

Vi blogges=)

24 kommentarer

saraslilleverden

22.mai.2011 kl.01:15

Kult ! elsker ID pudderene ! De er helt geniale, virkelig. ;)

Solveig

22.mai.2011 kl.01:18

Nopp har ikke prøvd den Lilla maskaraen.. :D

.. Men de var lite sminke .. Hehe :D

lifeofsunny

22.mai.2011 kl.01:22

Solveig: Bruker ikke så mye på øynene til vanlig, bare maskara=) Skjeldent jeg bruker øyenskygge på en vanlig dag. På ungdomsskolen og sånn brukte jeg det hver dag, men det var da. hehe. Er det fest så er det noe annet=)

Vilde (Hamsternes)

22.mai.2011 kl.01:23

Jeg har prøvd den rødrosa mascaraen, og kan ikke fordra den x)

ReklameParodier

22.mai.2011 kl.01:24

Kom innom vår blogg! Vi parodierer reklamer som er vist på norsk TV! Vi har lagt ut én video foreløpig, og det kommer ny video hver uke! :)

Du kan også komme med forslag til hvilke reklamer vi kan parodiere :)

olena

22.mai.2011 kl.01:43

Den mascaraen har jeg og, synest den er kjempegod :)

<3KRISTIN

22.mai.2011 kl.01:50

bruker nesten alt fra id bare-minerals :D

Wanya

22.mai.2011 kl.01:53

Jeg også elsker Id sminken. Noen jeg kjenner var nettopp i usa og de kjøpte med en del fra det merket til meg. Der betalte jeg vel 400,- for den startspakka i norge som man nå får til 995,-

Den brynsgeleen fra H&M har jeg aldri testa før, men kanskje jeg skal gjøre det nå! Jeg bruker øyebrynsfargen til id nå, men tror det hadde vært fint med en gele på slutten! Det skal jeg teste ut :D

Benedikte

22.mai.2011 kl.01:53

Har primeren, pudderet og noen av de siste tingene :) Nettop fått ID pudderet, er helt avhengig! Kan ikke forstå at jeg noen gang har brukt noe annet :)

liitamarita

22.mai.2011 kl.01:56

Nei dårlig med tips fra denne jenta! Bruker stort sett bare maskara til daglig^^

Britt Iversen

22.mai.2011 kl.02:04

Mange gode produkter! Bruker mye av det samme! :-) Kan anbefale deg øyenbrynspennen fra Sensai! Den er best i hele verden! :-)

Martine

22.mai.2011 kl.02:08

nicenice! Jeg bruker all sminke fra mac xD og bruker ikke ID pga det tungmetallet som er i ;)

Tanja Merethe

22.mai.2011 kl.02:10

Du er jo kjempe flink med å bruke produkter som har god kvalitet og ikke er testet på dyr! 10 poeng til deg! Eller, 9 poeng... den siste der, mascaraen... Ersj. Har du ikke merket at maybelline, l'oreal ++, kommer med nye mascara hele tiden bare fordi at den forrige ikke var bra nok? De lager jo nye oftere enn jeg får skifta bh!

Mitt tips er Isadora sine mascara! Isadora tester ikke på dyr, og mascaraene er kjempe gode! Smashbox, nivea, glo minerals ++. Hvorfor ikke investere i en mascara som er mye bedre enn de fisene som maybelinne lager.

De er litt dyrere, men du kommer til å få gode resultater!

Du bruker mange produkter som koster litt mer penger, men som har bedre kvalitet på enn det man kjøper på cubus og det er _ikke testet på dyr_!! :-) Du er snart i måååål! Kommer til å begynne å følge deg videre nå :D

22.mai.2011 kl.10:33

Maskaraen har jeg og er veldig fornøyd

dia1.blogg.no

22.mai.2011 kl.10:34

Jeg har konkurranse på bloggen min vil du bli med?

Fin blogg!

sminkeskapet

22.mai.2011 kl.12:20

Så mange fine sminkeprodukter! :D Jeg synes også id pudderet er bra! :D

iiaaa - makeup&beauty

22.mai.2011 kl.12:41

Jeg bruker samme mascara, primer, foundation og øyenbrynsblyant. Storfornøyd!

Har forresten en spørrerunde på bloggen min, der du kan spørre om alt fra frisøryrket, makeup og hår! :)

Camilla

22.mai.2011 kl.18:17

Hmm når du sier det så har jeg også reagert på at den gule maskaraen drysser. Trodde det bare var jeg som hadde kommet borti eller gnidd meg i øynene, men pleier jo ikke det:S Skal bytte den ut om litt og da skal jeg som Tanja Merethe sier bytte til en maskara som ikke er dyretestet.
Tommelen opp for Concealerbørsten fra I.D, elsker den:)

lifeofsunny

22.mai.2011 kl.20:19

Camilla: Ja den børsten er fantastisk. Lurer på om jeg skal prøve litt div maskara selv. Gøy å prøve litt og=)

lifeofsunny

22.mai.2011 kl.20:20

Tanja Merethe: Tusen takk for det=) Skal jammen teste ut isadora sine maskaraer, takk for tips=)

lifeofsunny

22.mai.2011 kl.20:21

Britt Iversen: hmm aldri hørt om sensai, men det skal jeg sjekke ut=)

lifeofsunny

22.mai.2011 kl.20:22

Wanya: Ja jeg er avhengig av gele altså. hehe. Noen ganger bruker jeg voksen fra smachbox og hvis de er helt håpløse=)

Maria

23.mai.2011 kl.09:29

Jeg har prøvd den Lilla og er kjempe skuffa. Børsten på den røyter noe innmari!=( den gule brukte jeg før men er enig at den drysser for mye og den rød/rosa gir ikke fylde til vippene mine i det hele tatt så jeg ga opp å bruke den.. men nå bruker jeg L'oreal 4D lash effect (tror jeg den heter) og er kjempe fornøyd!:D

lifeofsunny

23.mai.2011 kl.21:12

Maria: du ble det ja, kanskje jeg skal droppe å prøve den. Takk for tips med loreal=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits