Lekeplassen til ungene.

I år har vi satt alt på et sted, ihvertfall de store tingene ungene har her ute. Så nå ser både terrassen og hagen mere ryddig ut. Egentlig var vi ganske lei av å ha så mye på terrassen nå. Det eneste som står på terrassen er sykkelene og sparkesykkelene deres. Men de tar jo ikke akkurat stor plass da, så det er helt greit.

Huset har blitt det nye oppbevaringsstedet i stede for terrassen. Inni står det en stor lastebil, og under på baksiden står trillebåren. Under forran står racerbilen, og den store politibilen står på siden. (som dere ser) Bare å få disse 4 store tingene vekk gjorde mye med terrassen, den virker så stor nå.

Denne kassen ble bygget i fjor, og den brukes til hageutstyr og resten av lekene.

Om ikke så lenge skal gresset få seg litt pleie, det er ikke pent nå. At huset og div har stått inne i hagen syntes på gresset, men det skal vi få gjort noe med=)

Dagen i dag skal brukes til å gjøre litt her inne. Været er jo ikke like strålende som det har vært den siste tiden, så da passer det fint. Men så lenge det ikke regner så bør man ikke klage.

Ha en kjempefin søndag alle sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits