Shopping på Europris.

Europris syntes jeg jammen har fått mye fint nå, og ikke er det så dyrt heller. Vi har handlett inn litt div til terrassen der i år.

(denne skal ikke henge på en slik krok, bare hang den der så lenge)

en stabel med puter til benken ute.

Jeg gleder meg masse til å stæsje opp terrassen. Det blir jo våres andre "stue" på denne tiden, så jeg syntes det er viktig å gjøre det koselig der ute og. Om noen ukers tid skal jeg få plantet blomster rundt om her, det blir koselig.

I dag har jeg hatt ei venninne på lunsjbesøk. Veldig koselig, og spesielt da været har vært så flott at man kan nyte lunsjen ute. Jeg håper det blir like flott vær i morgen, koser meg virkelig i solen om dagen.

Nå sover ungene og jeg har satt meg godt til rette i sofaen, og der skal jeg bli til natten kaller.

Vi blogges.

Ha en flott kveld=)

 

5 kommentarer

shabbychichome

27.apr.2011 kl.22:34

mye fint :D

designdrommer

27.apr.2011 kl.23:51

Så mye fint du har funnet tak i! :-) Jeg også har veldig lyst å stasje opp uteplatten, men det er ikke mye vits i det i år. Vi reiser på Thailandtur i juni, i juli jobber jeg og i august begynner skolen igjen.. kommer nok ikke til å bruke den noe særlig. Hjemme må vi stadig passe ting for vinden så...gleder meg til vi får eget hjem hvor vi nærmest kan skru fast møblene og lime fast dukene :D hehe..

tessa

29.apr.2011 kl.09:14

så fint! hvor mye kostet de blomsterpottene i rotting?? ;)

lifeofsunny

29.apr.2011 kl.10:56

tessa: Takk for det=) De har mange forskjellige der nå, og i flere størrelser. Den på veggen kostet 60kr, den på bordet 50kr, og de to store 300kr stykke. De hadde andre som var like store bare at de var runde, og de var litt billigere 229kr eller noe i den duren. De hadde mindre og ennå større. De minste kostet 139kr eller noe sånt. Billigere enn plantasjen ol hvor jeg har sett slik. Ihvertfall så store som de jeg kjøpte=)

lifeofsunny

29.apr.2011 kl.10:57

designdrommer: Takk for det=) ja det skjønner jeg godt=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits