Jeg lever=)

Hallo alle sammen.

Nå er det en goood stund siden jeg har blogget. Jeg ser at det er ganske mange innom hver dag, koselig at dere fortsatt kommer innom. Nesten så man får dårlig samvittighet fordi man ikke har blogget. Jeg har jo blogget så og si flere ganger daglig siden jeg startet å blogge for litt over et år siden.

Nå som noen har spurt etter meg, syntes jeg nesten at jeg måtte legge igjen et spor=) Lever gjør jeg, og alt er bra her. Blogglysten har bare vært helt på bånn den siste tiden. Blitt litt lei kanskje? Men jeg er stadig innom mange av deres blogger=)

Jeg har latt bloggen være, og ikke slettet den. For brått en dag så får jeg lyst til å legge ut et innlegg igjen. Og jeg har tenkt på det mye den siste tiden at jeg skal blogge litt igjen.  Det er nesten som å ha ferie dette, hehe. Slippe å tenke på hva man skal blogge om dagen lang. Man får nesten litt mere fritid uten bloggen. Men det er jo koselig å både lese og blogge selv. Det blir til slutt en "del" av dagen og livet.

Men kanskje jeg skal blogge litt igjen strax. Sommeren er jo på vei, og det er jo litt som styres med om dagen. Uteplassen skal jo ordnes, og det er jo så koselig. Gleeder meg til sommeren ja.

Ellers i kveld tenkte jeg ikke gjøre annet enn å være lat, litt sliten om dagen er jeg og. Men å ha null energi, og være trøtt begynner jeg forsåvidt å bli vandt med.

Ha en super søndagskveld alle sammen=)

3 kommentarer

17.apr.2011 kl.21:10

kjekt og ha deg tilbake:):):) ha en kjempe fin kveld:)

-klem fra silje-

villasoltoppen

17.apr.2011 kl.22:10

Bra du lever,og håper du fortsetter å blogge ;-)

Cecilie

18.apr.2011 kl.10:37

Deilig med bloggpause av og til. Håper du kommer sterkere tilbake :-)

God påske!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits