En søt liten sak.

Både forrige helg og denne helgen har jeg vært ute. To helger på rad, det er jammen ikke ofte. Forrige helg var det jentene på byn. Denne helgen (i går) var jeg på jente vors, og deretter på by`n hvor vi møtte mannen min og noen han var ute sammen med. Dagen i går var kjempekoselig, og ikke minst veldig gøy=) Koste meg masse, forrige helg også så klart.

Så etter to runder ute har jeg fått nok av å drasse på veska. Om den er stor eller liten spiller ingen rolle, slitsomt. hehe. I natt sov vi hos lillesøster, og før vi dro hjem var vi innom senteret og spiste. Da kjøpte jeg denne lille saken på Cmyk. Den rommer akkurat det jeg trenger på by`n, så denne skal brukes neste gang anledningen byr seg=)

Håper alle har hatt en fin helg så langt, her slappes det av for hardet livet etter i går. hehe. Litt mer tv nå før det blir senga.

Ha en fortsatt fin Lørdag.

2 kommentarer

Zoe

20.mar.2011 kl.00:48

fint bilde

valkis

20.mar.2011 kl.08:41

hendig liten sak :-) smart med den lille hanken da :-)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits