Badet.

Nå er jeg i gang med helgevaksen, badet er nå rent og pent. Jeg tar alltid dette rommet først, da det er mest kjedelig.

Det er jammen ikke lett å ta bilder av dette "bøttekottet" hehe. Badet er det eneste rommet i huset vi ikke har gjort stort med. Vi har bare byttet ut vask og skap, da det som var her ikke var særlig pent. Skulle gjerne ha bytta ut doen og, men da må vi jo rive fliser og greier. Skulle ønske jeg hadde hengedo, men det får bli da vi evt pusser opp her selv en gang.

Jeg er veldig overrasket over hvor lenge den duften der holder seg. Det er en god stund siden jeg kjøpte den, og det er masse duft igjen. Jeg har nå klippet ned pinnene, de kom hele tiden borti speilet og det ble det så mye klin av.

Jeg fant noen kurvet på kremmerhuset her om dagen. Så nå har sminke og strikker fått plass i de. Det ser mere ryddig ut med disse kurvene enn det som to der. Jeg er ikke ferdig på denne hyllen. Jeg skal ha noen nye tannbørsteglass som ikke er gjennomsiktig, og noe til å ha sminkekoster i. Jeg har bare ikke funnet det ennå. Jo mer man kan "gjemme" bort i kurver ol, jo bedre er det. Jeg syntes denne hyllen har sett rotete ut uansett hvordan jeg har dandert med det jeg har hatt. Men det er vel fordi jeg bare har gjennomsiktige bokser og glass. Så nå er det slutt på det.

Vel jeg får vel forstette med ryddig og vaskingen, det blir nå ikke gjort av seg selv=)

Ha en fin dag så lenge, vi blogges.

2 kommentarer

Babylykke?

11.mar.2011 kl.11:31

Syns du har et fint bad jeg, nøytralt og koselig :)

Og vil ikke akkurat kalle det for et bøttekott :p Du har jo plass til det man trenger på et bad =)

Her i huset er heller ikke badet så stort, men stort nok til et badekar, dass og en innredning på 1,2 m. Trenger ikke mer :o) Så lenge badet er fint, flott og funksjonelt så er jeg fornøyd, hehe.

Jeg er også igang med helgevasken, den gjør seg ikke selv :p Ha en fin helg =)

lifeofsunny

11.mar.2011 kl.12:19

Babylykke?: Takk for det=) jo da det rommer akkurat det, det trenger. Men hadde ikke sakt nei takk til et litt større bad heller. hehe.

Kos deg med vaskingen du også=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits