Kjøkkenet.

Nå har jeg rydda opp på kjøkkenet, slik at det kan rotes til igjen ved middagstider. Føler jeg ikke gjør annet enn å rydde her hjemme, men sånn er det=)

Bokstavene riktig vei, hihi.

Litt blomster på man ha.

Jeg har nå vært å kjøpt meg asjetter i samme serie som tallerkenene. Elsker denne serien fra Anytime, syntes den er så fin. Jeg skal også ha litt suppeskåler etterhvert.

Når det gjelder resten av huset, så skulle jeg jammen ønske det var mere ryddig. Usj. Stuen ser slik ut akkurat nå , den ene delen av den hvertfall. Utrolig hvor mye rot det blir. Vel jeg lukker øynene, og later som jeg ikke ser det akkurat nå. For nå skal jeg se frustrerte fruer fra i går.

Det har kanskje blitt litt mye kjøkken prat om dagen fra denne fronten, men snart blir det litt stue og bad også=)

Ha en flott dag så lenge, vi blogges=)

4 kommentarer

Bondekjerringa

09.mar.2011 kl.12:49

Det er jo ikke helt vanlig å ha det strøkent hele tiden når man har barn, så det er nok ingen som reagerer på det du kaller rot ;)

Kos deg med fruene, og ha en fin dag :)

ChasingTheStars

09.mar.2011 kl.13:50

fantastisk kjøkken!!
Nydelig kjøkken! Og det var ikke mye rot i stua da, sånt må man regne med når man har barn, jeg ahr det minst like rotete, men dessverre ingen barn å skylde på hehehe :)

Makeupnerd

10.mar.2011 kl.21:41

For ett nydelig kjøkken du har altså :) Skulle ønske jeg også hadde klart å få det like fint, hehe.. Men er enig med deg, føler jeg bare rydder og rydder men det blir aldri ryddig nok (selv om du hadde det ganske så ryddig)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits