Litt farger i hjemmet.

Kremmerhuset har sååå mye fint nå, herregud kunne kjøpt MYE der nå. Skulle gjerne tatt med mer, men tok "bare" disse to putene. Så flink, fornuftig, sparsom? (eller noe i den duren) som jeg har blitt, så har jeg sluttet å kjøpe så mye som jeg pleide. Også tar jeg litt her, og litt der i stede for alt på en gang. Det gir nesten en litt god følelse av å klare å la være å kjøpe så mye også.

Ja også ble det noe til badet, men det var noe "nødvendig" som jeg egentlig var der for.

Skulle ønske sommeren var litt nærmere enn den er akkurat nå. Men at man får litt fine farger inn i stuen, og ser snøen smelte utenfor, det hjelper jo det=)

Litt nye blomster har kommet på plass og.

Nå skal det soves her i heimen hvertfall.

Ha en god natt, blogges.

5 kommentarer

Bondekjerringa

08.mar.2011 kl.23:42

Natta, sov godt. Glad jeg ikke har Kremmerhuset i nærheten, jeg hadde gått amok!

jordegaard

09.mar.2011 kl.06:44

Åååå heldige deg:) De putene har jeg så lyst på, men den butikken finnes ikke her.. Kjempe fine puter:) Kos deg med de nye putene dine og ha en strålende dag!

Frøken Gjøvaag

09.mar.2011 kl.08:31

De putene er så nyyyyyyydelig!

monicauteng

09.mar.2011 kl.09:01

God morgen, de putene har jeg også, er bare skjønn. Så flotte bilder du har tatt.. Ha en flott onsdag:)

Klem Monica:)

lifeofsunny

09.mar.2011 kl.10:28

Bondekjerringa: Huff ja, men litt "stolt" da jeg troppet ut av butikken uten 3 putetrekk til, og noe annet småtteri jeg fant. Nei det måtte bli bare disse to eller ingenting. hehe. Må skjerpe meg litt på den fronten.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits