Litt kjøkken igjen.

Huff jeg blir liksom aldri 100% fornøyd her hjemmer, det er alltid noe som "irriterer" meg. Ganske slitsomt egentlig, og i det siste har det vært denne hyllen på kjøkkenet.

Klokken må vi ha på kjøkkenet, er helt avhengig av klokker vi. hehe. Hyllen syntes jeg er fin, og vil gjerne ha den på kjøkkenet også. Klokken og hyllen kan ikke henges noe annet sted heller, da det ikke er plass. Men så er det hvordan man skal dandere oppå denne hyllen, uten at det blir for mye borti kroken der pga pynten på bordet.

I kveld har jeg flyttet og byttet og flyttet. Endte opp med å finne frem en kokebok. Så da får det stå sånn nå, om det ble så flott er jeg litt usikker på. Men en kokebok hører jo hjemme på et kjøkken da=)

Litt kornete det siste bildet her men, akk ja alle "problemer" man skal lage for seg selv. hehe. Nå tenker jeg at jeg skal gå på badet, og pirke litt på dette vinduet der slik at det blir ferdig=)

Ha en flott kveld videre=) (det som er igjen av den)

2 kommentarer

ChasingTheStars

06.mar.2011 kl.00:08

pent :)

monica uteng

06.mar.2011 kl.07:53

Det ser jo flott ut:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits