Litt kjøkkenbilder.

Bokstavene jeg malte i dag har fått plass i kjøkkenvinduet.

Til uken håper jeg formen er på topp igjen, da skal jeg en tur på plantasjen. De to små plantene i vinduet her begynner å miste fargen, og flere andre i heimen her har tatt kvelden. Det ser jo så stusselig ut med tomme potter rundt om. Men men vi overlever nok helgen for det.=)

Da jeg satt disse bokstavene i vinduet syntes jeg det så litt rart ut, men tenkte nå ikke mere over det, og knipset i vei. Så setter jeg meg ned og laster over bildene, og da så jeg det. J`en står feil vei. haha. Snakk om å være sliten, jadda. Det får bare være, orker ikke ta nye bilder. hehe. Men bokstaven har jeg snudd på da, så den står riktig nå. =)

Jeg angrer litt på at jeg kjøpte HJEM og ikke HOME. Ikke at det er noe galt i HJEM, men jeg syntes HOME ser "penere" ut eller hva jeg skal si. Spørs nå ikke om det kommer en O her en dag, de koster jo bare 20kr. (hvis jeg får tak i) Leenge siden jeg kjøpte disse da, og nå syntes jeg det var på tide å ta de i bruk igjen. Syntes det ble mere stilig i svart, da syntes de også mere.

Nei nå skal jeg spise litt, og glo litt på tv.

Ha en flott kveld=)

6 kommentarer

ChasingTheStars

03.mar.2011 kl.22:58

oh,så lekkert et kjøkken du har :)

hvor er liftgardinen kjøpt? har litt lyst på en liftgardin til kjøkkenvinduet her...men er litt usikker :)

lifeofsunny

04.mar.2011 kl.00:05

ChasingTheStars: Takk for det=) den har jeg kjøpt på princess. Jeg ville ha en som ikke var så veldig gjennomsiktig, og det selger de der i mange forskjellige farger=)

jordegaard

04.mar.2011 kl.08:37

Hehe, synes det var noe rart med den J-en jeg også..leste litt videre og der skrev du hva det var;) Bokstavene var flotte i kjøkkenvinduet ditt hvertfall! Og kjøkkenet ditt er kjempe flott:) Ha en fin dag:)

lifeofsunny

04.mar.2011 kl.13:49

jordegaard: hehe takk for det=) ja gikk litt fort i svingene. hihi

ChasingTheStars

04.mar.2011 kl.16:38

takker for tipset! hva var prisen husker du det? :)

god helg!

lifeofsunny

04.mar.2011 kl.19:18

ChasingTheStars: hmm ja hva var det da? en god stund siden den kom i hus, men tror kanskje det var 200-300kr eller noe sånt=)

en god helg til deg også=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits