Mini prosjekt på badet.

Nå er jeg i gang med noe som skulle vært gjort for leenge siden. Vinduet på badet var nytt da vi flyttet hit. Listene rundt er kjempestygge, og karmen inni er umalt. Så nå skal det få seg et strøk med maling=)

Disse bokstavene skal også få seg et strøk eller to. Den shabby stilen er ikke helt meg, så de må males. Lenge siden jeg kjøpte de, har bare ikke kommet så langt.

Ellers tror jeg at jeg har bestemt meg ang tannbørste og sminke holdere. Så det må jeg ut å kjøpe en dag=) Godt med litt forandringer, og system i rotet. Jeg er så lei av rotet i sminken, og de blanke tannbørste holderene. Jeg syntes det ser litt rotete ut slik det er nå. Så jeg skal ha noe som ikke er gjennomsiktig på hyllene der.

Vel nå skal det males litt her, vi blogges=)

8 kommentarer

Bondekjerringa

01.mar.2011 kl.20:55

Alltid spennende med litt forandring :) Hvordan var turen til Bergen?

lifeofsunny

01.mar.2011 kl.21:27

Bondekjerringa: =) det var kjempekoselig, men samtidig veldig trist. Begravelsen var jo på fredag, så den dagen var den værste. Ikke så rart da men. Jeg hadde et ganske godt forhold til tanten min, helt merkelig at hun er borte. Har ikke helt skjønt det ennå.

Men sånn er livet, vi var jo klar over at hun skulle dø. Men alt i alt så var det veldig hyggelig å se familien igjen=) Er dessverre ikke så ofte vi sees, men blir lett sånn da vi bor så langt unna.

jordegaard

01.mar.2011 kl.21:42

Det blir nok fint å få malt karmen og de bokstavene! Godt å ha litt å drive med;)
Blir spennende å se resultatet, lykke til :)

Bondekjerringa

01.mar.2011 kl.22:32

Huff. Ja,det er forferdelig trist når noen man er glad i går bort. Men det er bra at du hadde et godt forhold til henne, da er nok minnene mange og gode :)

Har du mye familie i Bergen? Tok dere fly?

lifeofsunny

01.mar.2011 kl.23:04

Bondekjerringa: Ja tok fly, lettest det=) Jeg kommer fra bergen er ekte bergenser hihi, mamma flyttet over hit pga kjærligheten. Hun ble gravid ung med meg, og det forholdet varte ikke. Jeg var så liten at jeg ikke kan huske noe annet enn at jeg har bodd på østlandet. Og han hun ble sammen med da jeg var så liten er han jeg kaller pappa. Jeg har vokst opp med han, og han behandler meg likt som søkenene mine=)

Han er også da så klart bestefar til mine barn. Ungene vet ikke at han ikke er den obligatoriske bestefaren og det kommer jeg heller ikke til å si før de evt er større. De er så glad i han, og da ville de nok bare blitt lei seg, ikke så lett for de å skjønne det nå. Broren til mamma bor ikke så langt unna oss, 20 min. Så han også bor her på østlandet.

Her på østlandet har jeg både farmor, tanter og onkler, kusiner osv. Ingen av de er obligatorisk, men jeg "vet" nå ikke bedre, og har vokst opp slik=)

I bergen bor hele familien min, utenom mamma, 3 søsken og onkelen min som er obliigatorisk her på østlandet. Hadde det ikke vært for pappa som jeg har vokst opp med så hadde jeg ikke hatt mye familie på denne kanten. Jeg kjenner min ordentlige far og søsken, men hele greia er jo veldig hva skal man si rar? Jeg føler jo så klart at pappa jeg har vokst opp med samt hans familie er min pappa, farmor osv. Og det vil de alltid være=) Jeg har alltid blitt behandlet likt av alle her, og de ser på meg som datter, barnebarn osv.

Bondekjerringa

01.mar.2011 kl.23:49

Oj! Det var litt mer innviklet enn jeg hadde trodd, ja. Kan godt forstå at du ikke vil fortelle barna dine om bestefar nr.2 før de er eldre. Da kan de jo velge selv hva de vil gjøre med det. Takk for at du delte dette med meg! :)

Det jeg egentlig lurte på, var om dere har kjørt gjennom Hardanger noen gang? Kanskje du har sett huset mitt da ;)

lifeofsunny

02.mar.2011 kl.23:19

Bondekjerringa: Joda det har vi gjort=) hvordan ser huset ditt ut da?

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits