Tulipaner.

Det har jeg faktisk aldri hatt før, så det var på tide å prøve ut.=)

På floriss får du 30 stykk til 150kr nå. Halvparten fikk plass på stuebordet og resten på tv benken.

I går fikk jeg gjort unna en del her. Vasket og ordnet i første og andre etasje. Masse klær har blitt bretta, og flere maskiner har gått. Rene putetrekk, tepper osv har det blitt i sofaen. Klesskapene til unga har blitt rydda, og mye har blitt kastet.

Nå skal jeg snart sette i gang i kjelleren. Kjellerstuen trenger en vask også. Da det er gjort skal jeg vaske alle gulv. Phuh det er jammen mye jobb egentlig. Og hvertfall da man har vært litt lat i det siste. Men det er kanskje ikke så rart, da den ene etter den andre har vært syk her. Jammen godt å få tatt alle etasjen skikkelig igjen=)

Ungene er i seng, og mannen er på svenskerally, så det er best å gjøre slikt da man er alene=) Ingen som trokker i veien, får gjort så mye mer da. Så husarbeid skal jeg bruke denne kvelden på.

 

5 kommentarer

jordegaard

11.feb.2011 kl.21:03

Flott med tulipaner:) Elsker tulipaner jeg..får så vår-følelse av de! Sant det du sier..man får virkelig gjort mest da ingen andre i huset tråkker rundt. Kos deg med husvasken, og ha en fin kveld:)

Line - Mamma og kommende Fru.

11.feb.2011 kl.22:06

Tulipaner er jo kjempe flott! Skal innrømme det selv, det er ikke en blomst jeg kjøper mest.

tessa

12.feb.2011 kl.18:14

Tulipaner er favoritten her! ;) Elsker tulipaner, og kjøper alltid det når de har det ;) Er ikke så glad i roser;)

Marianned

13.feb.2011 kl.21:41

Så deilig å få unna så masse! Det føles så godt etterpå :) flotte blomster!

-Charlotte-

16.feb.2011 kl.18:02

koselig :-)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits