Har du et sminke oppbevaringstips?

Nå er jeg lei av å ikke ha oversikten på hva jeg har av sminke og div. Nå har jeg nettopp ryddet i alle kremer og sminke, og kastet mye gammelt.

Det jeg bruker mest har jeg i en sminkepung, noe har jeg i en dunk på badet, og noe i en kurv på soverommet. Jeg glemmer jo halvparten når jeg har det slik. Egentlig ønsker jeg å ha det meste på badet. Men da trenger jeg noen fine/søte krukker/dunker av noe slag jeg kan ha det i.

Har du noen forslag til hvor man kan kjøpe det?

Hvordan sminkeordning har du?

Ta gjerne bildet av baderomshyllen din, med din sminkeordning=) Legg igjen et pip her og jeg tar gjerne en titt.

Trenger litt inspirajon=)

Jeg skal ha det på hyllen på badet, så dunkene kan heller ikke være så veldig store. Huff ikke lett, vet ikke hvor jeg skal lete etter det heller. (bildet er fra julen, derfor nissen) Sminken skal vel egentlig ikke være på badet, men jeg har nå lyst til å ha det meste der. Ordningen jeg har nå er jo ikke bra for sminken uansett da det ligger og slenger i sminkepung og dunker.

8 kommentarer

Linn

05.feb.2011 kl.22:39

http://linnsinterior.blogg.no/1295634073_dag_6_hva_jeg_har_i_m.html

Her er hvordan jeg har det. En liten svart kurv fra skeidar :) tar liten plass på badet og har plass til en del sminke.

lifeofsunny

05.feb.2011 kl.22:57

Linn: tusen takk skal ta en titt=)
Jeg har funnet ut at å bruke gjenomsiktige glass kan gi ett rotete inntrykk, så hva med noen beholdere i porselen evt bruke de man har med ett trekk utenpå. Jeg har også flere toalett mapper med diverse i, smaboer sitt barberings utstyr i en, hunden sine børster i en annen.. De som er litt sore og posete med en sånn gammeldagslås pynter veldig opp, samtidig som de oppbevarer mye..

Som tannbørsteglass bruker jeg krus fra housedoctor med en rosebukett på:)

lifeofsunny

06.feb.2011 kl.01:30

Pernille, med en junibaby i ma: Takker for tips=). Ja er enig at det kan bli litt rotete kanskje. Jeg har jo blanke tannglass, men har lyst til å bytte ut de også egentlig.

M. -My kind of passion

06.feb.2011 kl.12:44

Har ikke bilde av hvordan jeg har det på badet for hånd, men de selger jo masse skjønne kurver i ulike farger hos kremmerhuset, for eksempel. Jeg har noen kurver jeg oppbevarer sminke og slikt i. Fins også mye flott man kan bruke som oppbevaringsbeholder i sink! :-)

M. -My kind of passion

06.feb.2011 kl.19:16

Hei! Jeg utfordrer deg til følgende:

1. Skriv linken til bloggen til den som utfordra deg

2. Skriv 15 ting som ingen vet om deg.(nesten da)

3. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.

4. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.

5. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.

6. Så utfordrer du 5 til.

Håper du vil ta utfordringen :-)

Menna

06.feb.2011 kl.20:09

Hmm litt vanskelig det der. Selv har jeg et etasjefat, men syns det er bittelitt for stort til badet så byttet det ut med en flettet trekurv fra ikea og er egentlig veldig fornøyd med den:)

Marianned

07.feb.2011 kl.14:03

Jeg ville kjøpt noen kurver i friske farger som jeg kunne ha hatt på hyllen :)

sv: Hehe, ja jeg har jo allerede gitt opp, så nå forventer jeg nesten at det dukker opp rosa muffinsformer snart ;) Det er så typisk!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits