Stuen.

http://mittlillesteed.blogg.no/ lurte på hvordan vi har gjort det i forhold til kjelleren. Det er lettere å forklare det med bilder, så her kommer det=)

Vi har bygd om alle rom her i huset, utenom badet og soverommet vårt. Det er som det var i størrelse. Resten har blitt rivd og gjort om. Vi bor i et rekkehus på 3 plan. Totalt er det 140m2, men siden det er over 3 plan så føles det jo ikke sånn. Derfor måtte vi gjøre det beste ut av det, og åpnet opp så mye som mulig her.

Så i 1 etasje er det åpent rundt hele. Noe som ungene elsker da de gjerne løper rundt og rundt gjennom gang, kjøkken, og ut i stuen. (gang til venstre, og kjøkken i til høyre her) Litt ikea varer som står i gangen der nå, men det får være. De to tykkere stolpene på hver ende har bare blitt satt opp slik at vi kunne ha grind. De tar vi nok vekk etterhvert.

Opprinnelig var det hel vegg her og bort til bildene på veggen. Stuen er nå ikke så stor, og den føltes nå ikke større av den grunn. Så vi reiv hele veggen og satt opp pinner ved trappen.

Da fikk vi åpning inn til kjøkkenet fra stuen...

og vi kunne gå ned i kjelleren fra både stue og kjøkken. Egentlig var nedgangen til kjelleren på kjøkkenet med en dør der vi går inn på kjøkkenet fra stuen nå. Alt føltes liksom så trangt da det var slik.

Vi har gjort det samme ved trappen opp til 2 etasje. Her var det også hel vegg. Det føles mere åpent og luftig slik.

Og det samme med kjelleren. Her er vi nesten ferdig nå. Må bare få på plater mellom stuepinnene, og pinnene i kjelleren.

Da man kommer ned i kjelleren ser det slik ut. Kjellerstuen føles også ikke så "innestengt" da det er åpent slik.

Pga syke unger, en syk mann, og en form som ikke er helt 100%, så har vi ikke blitt helt ferdig nede ennå. Men vi er på god vei da jeg satte i gang og fikk malt resten så fort formen ble bedre. Kanskje mannen orker å sette på plass listene igjen i dag, slik at jeg får satt ting på plass igjen. Det er jammen ikke mye igjen nå=)

Nå kommer han snart hjem fra jobb, og da blir det tomatsuppe til middag.

Vi blogges=)

 

6 kommentarer

Veronica

03.feb.2011 kl.17:15

så koslig, dæilig å få opna opp litt da, blir jo masse meir luftig =) det skal vi gjer me stua og kjøkkenet, når vi en gang begynner på det...da blir det ei meir åpa løysning her ;)

Stine

03.feb.2011 kl.17:19

Det ble jo ille fint da =)

Likte den lampen som henger over kommoden! Stilig! =)

Hjemmehossilje

03.feb.2011 kl.19:57

Kjempe fint:)

Nina.

03.feb.2011 kl.20:09

SV: Tusen takk, det hjalp masse : )

Marianned

03.feb.2011 kl.23:07

Det ser veldig fint ut. Godt å få åpnet litt opp :)

sv: Premien er på vei til deg! :) Jeg beklager at det har tatt litt tid, men det har vært en litt spesiell uke for meg.

lifeofsunny

04.feb.2011 kl.00:01

Marianned: Så hyggelig å høre. Det går så fint så, kan ikke rekke alt hele tiden heller=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits