Sykdom, sykdom, sykdom.

Det er det som skjer her om dagen. Jeg håper virkelig at ungene kommer seg snart. Dette er andre uken jeg er hjemme med ungene. Begynner å bli litt lei kan man si, og får ikke gjort alt jeg hadde tenkt gitt. Litt maling og pussling har det blitt innimellom da de sover.

Men sånn er nå livet en gang i blandt, ikke noe å gjøre med det.

På fredag skal jeg møte venninnen min og få lyktene mine fra casa, to av de hvertfall. Gleder meg til det=) Vel lite blogging har det også vært fra denne kanten gitt, men det kommer seg etterthvert.

Ha en fortsatt fin kveld=)

7 kommentarer

Julie

02.feb.2011 kl.23:09

takk :)

du sjønner, jeg er på jakt etter noen lamper jeg kan ha i vinduene på tv-stuen min, men vinduskarmen er så veldig smal, kun 10 cm bred, derfon trenger jeg noen lamper som har liten fot, synes det så ut som det var det på dine lamper.. stemmer det?

lifeofsunny

03.feb.2011 kl.00:52

Julie: Ja det stemmer. De er litt avlange, og lampeskjermen som følger med er jo også det. Så de er nok tpperlige til vinduer som ikke er så breie tenker jeg=) Lampeskjermene jeg har på soverommet nå, er ikke de som fulgte med da. De som følger med er jo såklart lik de på bildet på skeidar sin side=)

Elisabeth H

03.feb.2011 kl.08:39

Ønsker ungene god bedring. Ikke kjekt når de er syke.
God bedring! :)

Frøken Gjøvaag

03.feb.2011 kl.09:55

Huff, God bedring! håper virkelig de kommer seg fort. Ligger rett ut selv her.

Lise

julie

03.feb.2011 kl.14:28

ok tusen takk:)

du har et fint hjem :) kommer nåkk til å titte på bloggen din framover :)

lifeofsunny

03.feb.2011 kl.19:06

julie: Tusen takk for det, hyggelig å høre=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits