Snudd huset opp ned.

Kl 23 i kveld fant jeg ut at jeg bare måtte male litt. Egentlig skulle jeg bare ta stuebordet, (toppen på bordet har fått flere stygge merker) men så førte det ene til det andre, og blomsterbrettet i vinduet ble tatt + litt div karmer. God med alt som er gjort sier jeg bare. hehe.

Så nå har jeg pusset og malt, og det ble som "nytt".

Nå er vi nesten ferdig i kjelleren og. Jeg mangler et strøk på veggen til venstre for døren her. Det tar jeg i morgen, og da kan listene komme på plass igjen. Det skal bli godt å få ryddet opp i rotehjemmet nå. Ting står over alt.

Men nå er det på tide å ta kvelden.

Sov godt alle sammen, blogges=)

6 kommentarer

Marianned

01.feb.2011 kl.11:39

Det er så godt med det som er gjort! Og får man først ånden over seg, er det bare å kjøre på ;)

Julie

02.feb.2011 kl.22:11

Hei :)

lurer på hvor du har kjøpt lampene på nattbordene??

lifeofsunny

02.feb.2011 kl.22:41

Julie: hei hei=) Lampene har jeg kjøpt på skeidar. Ofte har de tilbud på div lamper, eller 30% på alle lamper. Akkurat nå så jeg at de ikke var det. Men brått så kommer det igjen=)

http://skeidar.no/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portlet_Varekatalog_2&portlet_Varekatalog_2_actionOverride=%2Fportlets%2FvareKatalog%2FupdateMainProduct&portlet_Varekatalog_2page_id=3&portlet_Varekatalog_2product_id=45443&_pageLabel=page_varekatalog

Julie

02.feb.2011 kl.22:58

takk :)

du sjønner, jeg er på jakt etter noen lamper jeg kan ha i vinduene på tv-stuen min, men vinduskarmen er så veldig smal, kun 10 cm bred, derfon trenger jeg noen lamper som har liten fot, synes det så ut som det var det på dine lamper.. stemmer det?

mittlillesteed

03.feb.2011 kl.00:20

Hei : ) Hvordan ser nedgangen fra stua/gangen din ned til kjelleren ut? er det åpent eller har du dør på? Jeg holder nemmelig på å pusser opp kjelleren og trenger litt tips til hvordan jeg kan få det til å gå litt med i hverandre, både kjelleren og resten av huset : )

lifeofsunny

03.feb.2011 kl.00:54

mittlillesteed: Vi har det åpent rund hele her. I morgen kan jeg godt ta noen bilder og legge ut=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits