Interiørblogger.

Det er så mange flotte blogger der ute, så mange flotte hjem. Blir helt missunnelig jeg. hehe. Jeg elsker å sitte og titte på interiørblogger, og det er noe som gjøres hver dag ja. Jeg titter stadig innom http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/ som sikkert mange av dere gjør også. For en stund siden la jeg ut noen linker til div blogger der i fra. Her er noen andre som jeg også liker. Tror ikke jeg la ut disse da? Det er sikkert noen av dere som leser noen av de fra før men.

Her er hvertfall litt å titte på=)

http://mitt-lille-hjem.blogspot.com/

http://tomineshjem.blogspot.com/

http://victoriashus.blogspot.com/

http://skogmusa.blogspot.com/

http://janickes.blogspot.com/

http://www.villavonkrogh.com/

http://villacreme.blogspot.com/

Ellers går det jo mye i de bloggene jeg har på vennelisten. Vet du om andre flotte blogger, så legg gjerne igjen en link=)

3 kommentarer

Jannike

25.jan.2011 kl.00:32

Mange flotte der ute ja;) din også!

Ramona

25.jan.2011 kl.21:28

Der var det noen jeg ikke har besøkt før.

Dukker stadig opp nye, kjempe gøy! :)

lindevegen

28.jan.2011 kl.20:20

ta en tur innom min blogg:) trenger lesere:) vedli fin blogg du har:) kjekt å lese andre interiør blogger å se hvordan andre har det:) www.lindevegen.blogg.no takk på forhand:):)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits