Andre etasje.

Nå har jeg bretta alle klær, og satt på en ny maskin. En hel haug med hånkler skal vaskes, så vaskemaskinen og tørketrommelen skal nok få kjørt seg i dag.

Kjøkkenet har blitt rydda.

Så en dårlig tegning av 2 etasje her i rekkehuset.

Slik er det da bygd oppe. Ingen av etasjene her er som de "skal" være. Vi bygde om alle etasjene da vi pusset opp. Det eneste vi ikke har gjort noe særlig med er badet. Det var nytt da vi kjøpte. Vi har bare byttet ut vask, speil, knagger og hyller på badet. Flisene, doen og dusjen er som det var. Vi kunne godt tenkt oss å pusse opp badet, men føler det blir for dumt å rive nye fliser. Så det får bare være slik en god stund.

Jeg burde egentlig malt litt nå, men blæh tror jeg skal være litt lat igjen. Formen er ikke heelt på topp kjenner jeg. Vært litt hanglette de siste dagene, og i dag er det litt værre. Jaja sånn går det, mansge som er syke om dagen har jeg skjønt. Kan vel ikke slippe unna jeg heller.

Så en liten pause skal jeg nå ta=)

Blogges=)

3 kommentarer

Dere har fint hus :)
Sv: Det kan jeg tro er like vondt, hørtes ikke godt ut iallefall! :/

ewymarie

24.jan.2011 kl.14:07

Så koselig bilde av kjøkkenet : ) God bedring-håper formen blir bedre.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits