Interiørmesse i Lillestrøm.

På Torsdag er det interørmesse i Lillestrøm. Det må jeg si ikke hørtes så dumt ut=)

Er det noen som har vært på slikt før? Jeg har aldri det, og lurer egentlig på om noen vet hvordan det er? Da tenker jeg på om det er mer for folk som driver butikker og sånn? At de får mulighet til å se, og evt bestille til butikkene sine. Eller bare for å få litt inspirasjon.

Det jeg tenkte mest på var om det er mulighet for å kjøpe ting der? Eller er det bare utstillinger? Jeg må si jeg syntes det er litt kjedelig hvis ting ikke er til salgs da.

Har du vært på slike interiørmesser før?

6 kommentarer

ewymarie

21.jan.2011 kl.10:49

Dette er en messe som dessverre kun er for de som jobber i bransjen har jeg hørt. Jeg skulle også likt å vært der, men da må du ha en slags "invitasjon" tror jeg.

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.10:51

ewymarie: Oki, ja det var det jeg tenkte på at det kanskje kunne være ja.

Jannike

21.jan.2011 kl.13:35

Hmmm kanskje eg sku gå dit? Eg bur jo like ved :d

cecilie

21.jan.2011 kl.20:32

Du kan dra dit :) men det e ikke sånn man kan kjøpe noe nei, bare om man driver butikk,nettbutikk, da bestiller man varer:) Har jobbet der under den første interiørmessa faktisk hehe;) begynner å bli noen år siden gitt ;)

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.22:39

cecilie: Oki så man kan det=) Men så kjedelig da å gå der og bli fristet en hel dag, også kan man ikke ta med seg noe hjem. hehe.

Interiørmannen

29.aug.2011 kl.01:14

Hei, lifeofsunny.

Jeg kommer rett fra en helg på interiørmessen i Lillestrøm. Så det er bare å spørre hvis det er noe du lurer på.

Interiørmessen er for forhandlere av interiør, der innkjøpere fra butikker i Norge kan handle inn til sine butikker. De som stiller ut er importører, designere og produsenter av interiør. Her får de sjansen til å vise frem sine produkter til butikkene. Her finner du også agenturer, selgere fra kjente og ukjente merkevarer. Spesielt danske, svensk og noen få norske er representert. utstillingen her kan man si litt forenklet er med på å skape trender i Norge, selv om dette er litt mer kompleks.

Det finnes også messer der butikker stiller ut. Dette er stort sett salgsmesser der alle er velkommen. I Bergen skal det være en slik i Grieghallen 23-25. september.

Takk for interiørpraten, hilsen www.solstrandinterior.no

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits