På badet.

Det ble til at jeg vasket badet i kveld. Tenkte det var greit jeg, for da slapp jeg det i morgen=)

Ny såpedispenser og duft fra kremmerhuset har kommet på plass. Jeg har aldri hatt slik duft med pinner før, så nå fikk jeg lyst til å prøve det. Jeg syntes krukken er ganske fin egentlig, den pynter nå opp litt.

Klokken er ikke ny da, jeg bare syntes den er så fin=)

Nå begynner det jo forsåvidt å bli litt sent, men jeg funderer likevel på om jeg skal begynne å male. Frister veldig, men samtidig så burde jeg heller tenke på sengen snart. Hmm tja vi får se.

Ha en fortsatt fin kveld=)

11 kommentarer

Bondekjerring med M.E.

20.jan.2011 kl.23:20

Si i fra viss de funker, de duftpinnene da! Jeg vurderer å bestille fra England. Hvor mye betalte du?

lifeofsunny

20.jan.2011 kl.23:25

Bondekjerring med M.E.: Det luktet veldig godt av de i butikken hvertfall=) Etter som jeg har skjønt så kommer det litt ann på størrelsen på rommet og hvor mange pinner man har oppi. Det stod at var det et lite rom, så burde man ha lite med pinner oppi. Lukten kunne bli litt sterkt hvis ikke. Så jeg tok ut halvparten, så får jeg heller bare putte oppi flere hvis det ble for svak lukt.

Så det blir spennende å se da om det funker. Jeg betalte 129kr på kremmerhuset.

Helle Cecilie

20.jan.2011 kl.23:45

Den samme såpedispenseren hadde vi også, men dessverre har den blitt ødelagt! Den man skrur rundt for å feste den, har blitt ødelagt og vill ikke feste seg, og typisk at det da er utsolgt på Kremmerhuset! Men har fått erstattet den med en nesten like fin en fra KID! Men ikke helt fornøyd enda :p

Bondekjerring med M.E.

21.jan.2011 kl.00:03

Jeg kjøpte noen en eller annen plass. De kunne man ikke lukte. Synd Kremmerhuset er så langt unna *snufs igjen* Får håpe dine funker da! :)

Tvilling mammsen <3

21.jan.2011 kl.00:42

Sånne duft pinner har jeg på soverommet:) og de funker de. Men nå ga du meg en god ide a sette noen på badet også! :)

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.01:07

Tvilling mammsen: Ja de dufter ganske godt. Merket det bare etter at de hadde stått der noen få timer nå. Var veldig god og frisk lukt på badet nå=)

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.01:08

Bondekjerring med M.E.: Æsj så kjedelig da. De funker kjempefint. Allerede etter få timer så luktet det friskt og godt på badet her=)

Anne-Marthe:)

21.jan.2011 kl.09:21

så fin den duft greia var :) Kremmerhuset?:)

Klem Anne-Marthe

Frøken Gjøvaag

21.jan.2011 kl.09:31

Det lukter utrolig godt av slike pinner, men pass på kløfingrete unger :P

Urolig vanskelig å få det bort fra fliser og fuger :S

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.09:52

Anne: Jepp fra kremmerhuset=)

lifeofsunny

21.jan.2011 kl.09:54

Frøken Gjøvaag: Ja den var veldig god=) Leste om det på pakken. Tenkte jeg skulle prøve å ha den på vasken. De er somregel flinke å ikke røre da jeg sier i fra=) Hvis ikke får jeg sette den på hylla.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits