Ny pc.

Lenge har jeg hatt lyst på ny pc, den minien jeg har hatt var bare møkk rett og slett. Etter mye krangling vel og lenge med pc`n har den tatt skikkelig kvelden nå. Siden den har funka sånn halvveis, ville jeg ikke kjøpe ny før den var helt ødelagt. Og i dag fikk jeg jammen nok.

Den skrur seg av hele tiden, henger seg opp, internetten detter ut. Da jeg skal blogge bruker jeg votter og vinter på å legge ut et innlegg, da den hele tiden kutter ut. Jeg skrur den på 10 ganger på 5 min, da den hele tiden kutter. Batteriet funker ikke, så den må stå i laderen uten. Men den funker jo jammen ikke for det heller. Blæh. Ikke vil den være online på facebook heller. Møkk og atter møkk.

Vel da bar det ut i butikken for å skaffe seg en ny=) Det ble ingen rosa, men denne lille saken fra hp.

Når jeg fikk se denne pc`n sammen med den jeg hadde, ser det jo ut som den gamle er fra 1940. hehe. Guri hvor fort de forandrer på tingene ja. Denne hadde mye bedre tastatur på og, (den gamle er så tett i tastene at det skal ingenting til for å få med seg en bokstav eller to feil) skjermen er mye tynnere og mye bedre enn på den jeg hadde. Jadda får håpe det blir bedre nå. Den gamle kan gå å legge seg nederst i søppledunken, og ikke komme oppigjen.

Vel mannen prøver å få den nye opp og gå, så dette blir vel det siste innlegget fra den gamle skraphaugen. Og godt er det.=)

Ellers skal kjelleren fortsettes på, også håper jeg at jeg får begynt på mitt lille prosjekt på kjøkkenet=)

Ha en toppers kveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits