Ape vin.

Jeg har aldri likt vin, helt til jeg fikk smake denne av venninnen min. Den er kjempegod, nesten litt skummel god. hehe. Da vi var i sverige her om dagen kjøpte jeg med en karton, 3 liter vin til 136 norske kroner. Det er billig det=) Greit å ha en stående i kjøleskapet.

Liker du vin? Har du smakt denne før?

Vel i dag har vi ikke gjort stort her hjemme. Vi har vært ganske late hele gjengen i dag. Ungene er nå oppe hos svigers, (de bor rett oppi gata her) de hadde så lyst til å sove der i natt.

Så nå kan vi jo benytte sjansen til å holde på litt i kjelleren utover i dag. Men først se ferdig MGP.

Ha en strålende lørdagskveld.

9 kommentarer

frydogsans

15.jan.2011 kl.21:17

den har jeg også smakt! pleier å kjøpe den selv, den er veldig god og ikke minst billig!! :)
Hahaha... så artig vin kartong! Den har jeg aldri smakt. Hvordan er den på smak? Syrlig, tørr, fyldig? Selges den på polet i Norge å? Kan ikke huske å ha sett den før :)

lifeofsunny

15.jan.2011 kl.21:50

Nina: Hehe ja ingen som har skjønt hva jeg har snakket om da jeg har spurt om de har smakt apevin før. den fås bare i sverige så vidt jeg vet. Sikkert andre land og men. Tja hvordan er den på smak. Det jeg ikke liker med vin er den vin smaken. Hmm hva kaller man den smaken tro? Isåfall denne vinen er ikke så voldsom på denne smaken, derfor likte jeg den. Den er vel ikke spesielt sur eller søt i smaken heller. Hvordan forklare dette liksom, er ingen vin drikker. hehe. Veldig god er den hvertfall.

Det var svigermoren til venninnen min som hadde kjøpt denne først. Så fikk hun smake, og fikk dilla, og jeg og. Og ei annen venninne av svigermoren fikk også dilla etter å ha prøvd denne.
Men da skal jeg jaggu kjøpe den neste gang jeg setter snuta mot svenskegrensa! Så utrolig artig ut ihvertfall!

frydogsans

15.jan.2011 kl.23:41

Apevinen er veldig søt egentlig, og de selger den ikke i Norge. Trur faktisk ikke de selger den i noen andre land en sverige, det er en svensk vin og trur bare sverige har den :)

lifeofsunny

16.jan.2011 kl.00:20

frydogsans: Ja det vel kansje bare sverige? Vet ikke om noe annet jeg heller. Og kansje den er litt søt? Men ikke for søt synte jeg da. veeldig god hvertfall. Har ikke peiling på vin i det hele tatt, men det er mulig dette er en søt vin type.

Veronica

16.jan.2011 kl.01:27

kjempe artig kartong på vinen :) aper er jo så skjønne ;)

denne fikk eg og lyst til å smake/prøve...

Den skal eg sjå etter til våren/sommeren om det blir tur til sverge ;)

God natt :)

Stine - <3

16.jan.2011 kl.16:31

jeg liker veldig godt vin. helst rød for tiden. antar at denne er hvit? har aldri smakt den, men får jammen kanskje ta og prøve den :)

lifeofsunny

16.jan.2011 kl.19:38

Stine: Ja det hvit vin=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits