To svarte vegger.

Vi har nå to svarte vegger i kjelleren, hjelpes. Vet ikke om dere ser noe jeg, det ble så mørkt her. hehe. Guri dette var uvant. En vegg var ikke så "rart" men to? Hmm må nok gå opp og ned noen ganger.

Mannen har alltid hatt lyst på et svart rom med tv, anlegg, spill, lyd, musikk og alt det der. Kjellerstuen er jo "gutterommet" i huset. Her spilles og lekes det, filmer blir sett osv. Og nå var det vel på tide at mannen får det litt som han vil. Så da ble det et halvt svart rom hehe. Jeg "bestemmer" jo alt annet i de andre rommene. Men det er greit, gutta skal få ha kjellerstuen slik de vil.

Men det vil nok komme litt sunny pynt ned hit. hehe. Møblene skal ikke stå slik de gjorde, og jeg har nye planer for ting på veggene. Uansett så tror jeg resultatet blir best da ting er på plass.

I morgen blir andre strøket tatt, og i helgen kan vi begynne å få på plass litt ting. Det blir spennende å se=)

Den andre veggen ser veldig blank og skjollete ut nå som lyset står redd mot den. (men den nå helt nymalt da) Hvis jeg skrudde den av så ble det for mørkt på bildene. Vi har jo måtte fjerne litt lamper nå.

Så et lite tips. Sikkert andre som gjør det slik og men. Det er jo så kjedelig å vaske disse malebrettene etter hvert strøk man tar. Så jeg bruker poser på de. Skal jeg male med bare kost, bruker jeg den lille. Og da bare putter jeg den inn i en brødpose.

Maler jeg med rulle, putter jeg brettet inn i en plastpose.

Så siden kosten/rullen kan ligge over natten (fuktig med maling) hvis man skal male mere. Så bretter jeg den brukte posen bare over rullen.

Sånn. Da slipper jeg å grise til brettet sånn at det må vaskes, og en pose trenger jeg jo til rullen uansett=) I morgen tar jeg i bruk en ny pose.

Vel nå er det vel på tide med litt søvn snart. Ny dag i morgen=)

Vi blogges da.

Ha en god natt.

3 kommentarer

ChasingTheStars

14.jan.2011 kl.01:02

dette blir stilig :)

Fruen i nord

14.jan.2011 kl.22:32

Det var supersmart! Har jeg aldri kommet på sjøl! Takk for tipset!

tine

25.jan.2011 kl.05:23

syntes de svarte veggene er kjempe stilige! og takk for male kost tips - det kommer til a komme godt til bruk!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits